Ihmiset Tilaajille

Sanna Marin ja hänen puolisonsa harvinaisessa yhteishaastattelussa: ”Vaikka töissä olisi vaikeita juttuja, Markus saa minut irti niistä”

Sanna Marinin työ pääministerinä määrittää pariskunnan elämää, mutta hänellä on myös haave täysin päinvastaisesta elämäntavasta. Puoliso Markus Räikkönen ei vielä lämpene vaimon unelmalle.

Vielä puoliltaöin morsian värjäsi paperilyhtyjen pieniä led-valoja lapsensa oranssilla sormivärillä, koska ei halunnut juhlia tärkeää päivää kelmeiden, sinisävyisten valojen alla.

Niinpä puihin ripustetut lyhdyt hohtivat lämpimän sävyisinä, kun pääministeri Sanna Marin ja viestintäjohtaja Markus Räikkönen seuraavana päivänä sanoivat toisilleen ”tahdon”.

Päivä oli elokuun ensimmäinen ­lauantai. Heidät vihittiin pääministerin virka-asunnon Kesärannan pienellä laiturilla. Nelisenkymmentä läheisintä ystävää ja sukulaista todisti, kun he lausuivat valansa, kertoivat, miksi toinen on rakas ja tärkeä.

Tunteellisen seremonian jälkeen juhlat jatkuivat pihanurmella, missä vieraita viihdyttivät Sibelius-Akatemian opiskelijat soittamalla jatsia ja bossa novaa.

Hullaantunein juhlija taisi olla hääparin 2,5-vuotias tytär Emma, joka näki elämänsä ensimmäistä kertaa oikean yhtyeen. Pehmolelu sai kyytiä valkoiseen mekkoon pukeutuneen tytön tanssiessa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.