Ihmiset Tilaajille

Satu Taiveaho löysi uuden rakkauden

Syksyn aikana <strong>Satu Taiveaho</strong> hyvästeli avioliittonsa, lemmikkinsä ja rakkaan ystävän, joka menehtyi syöpään. Eron jälkeen Satu muutti lapsuutensa maisemiin ja löysi uuden rakkauden.

Tuore miesystävä ja iso trampoliini. Ne ovat Satu Taiveahon, 42, uuden, Riihi­mäellä sijaitsevan kodin parhaat vetonaulat, jotka houkuttelevat Sadun omien lasten lisäksi myös naapuruston pikkuväkeä omakotitalon pihalle.

Lue myös: Satu Taiveaho: ”Maailman ihanimmat lapset tulivat meille”

Lahdessa asuva mutta usein ­Sadun luona vieraileva Marko Torppala, 46, on lasten kesken niin suosittu, ­että eräs pieni tyttö kävi kerran soittamassa ovikelloa ja kysymässä, voisiko Marko leikkiä hänen kanssaan. Toinen lapsi ilmoitti muuttavansa Sadun luokse, koska tämän kotona on aina hauskaa.

”Marko on seudun suosituin tramppakaveri, koska hän jaksaa pomppia, leikkiä hevosrodeota ja heittää lapsia selästään aivan loputtomasti”, Satu kertoo.

Myös Sadun luokse sijoitetut lapset, syksyllä esikoulun aloittava poika ja kouluun menevä tyttö viihtyvät Markon ja tämän kahden tyttären kanssa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.