Ihmiset Tilaajille

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg sai korvaamatonta tukea sukunsa naisilta ja jopa ventovierailta – ja nyt hyvä kiertää

Helena Ahti-Hallberg hän haluaa välittää eteenpäin sitä hyvää, mitä on itse saanut. Yksi hänen suojateistaan on Emil-pojan brittiläinen tanssipari, jolle Helena on tarjonnut kodin jo kahden vuoden ajan.

Samppanjanvärisen Jaguarin kyydistä nousee iloinen kaksikko, Helena Ahti-Hallberg ja lähikoulun ensimmäistä luokkaa käyvä pojantytär Viola. Helena on Violan elämässä vahvasti läsnä aivan kuten hänen omat isoäitinsä aikoinaan.

Äidinäiti hoiti Helenaa, ja isän­äidin kanssa vietettiin joskus kokonainen päivä Stockmannin tavaratalossa. Hän oli tiukka citymummo, joka ei pelännyt tuoda mielipiteitään esiin.

”Minut on mummoista asti opetettu siihen, että perheestä pidetään huolta, nainen saa olla vahva ja lapsia kannustetaan tavoittelemaan unelmiaan”, Helena sanoo.

Nyt jo aikuisten poikien ja pojantyttären lisäksi Helenalla on ollut ja on yhä muitakin suojatteja. Yksi heistä on keittiön ovelle ilmestyvä 18-vuotias Walesista kotoisin oleva Lucy, Emil-pojan tanssipartneri. Hän on asunut Helenan ja hänen miehensä Eric Hallbergin luona jo kahden vuoden ajan.

Vanhempien opit kantoivat

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.