Neulonta Tilaajille

Neuleen saumojen ompelu kahdella eri tavalla – näillä ohjeilla onnistut kinkkistenkin saumojen ompelussa!

Neulesuunnittelija Piia Maria Pekkanen jakoi helpot ohjeensa, joiden avulla neuleen saumojen ompelu käy jatkossa kuin vettä vain. Katso kuvat ja onnistu.

Neuleen saumojen ompelu on monelle yksi neuleprojektin vaikeimmista kohdista. Miten saumat saisi neulottua siististi ja helposti?

Neulesuunnittelija Piia Maria Pekkanen jakoi ohjeensa, joiden avulla saumojen ompelu onnistuu helposti vuoropistoin. Nappaa myös talteen ohje, jonka avulla ompelet irrallisen, kappaleen reunaan ommeltava reunuskaitaleen kiinni neuleeseen.

Tämän neulekoulun ohjeita kannattaa hyödyntää erityisesti Piia Marian suunnitteleman tunikaliivin viimeistelyssä. Tunikaliivin ohjeen löydät täältä

Neuleen saumojen ompelu vuoropistoin

Kuva 1. Aseta kappaleet alustalle oikeat puolet ylöspäin ja ommeltavat reunat kohdakkain. Vie neulan kärki reunimmaisen ja sitä seuraavan ­silmukan välistä nurjalle. Pujota neula kahden langan ali ja vedä ­takaisin oikealle ­puolelle. Olet nyt tehnyt yhden piston joka toisen ­kerroksen välistä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.