Neulonta Tilaajille

Ihana perusvillatakki pelastaa arjen asukriiseiltä, sillä haluat vetäistä sen päällesi ihan joka päivä – kurkkaa ohje ja neulo täydellinen perusvillatakki

Tämä perusvillatakki neulotaan merinolangasta. Helmineulepinta tuo projektiin mukavaa rytmikkyyttä ja tekemisen meininkiä – kaiken päälle se näyttää erittäin hyvältä.

Kaksinkertainen ­helmineule nousee kauniisti esille sileästä merinolangasta neulottuna. Se tuo perus­villatakin neulepintaan kivaa rosoa. Jakussa ei ole nappeja, mutta voit halutessa neuloa napinlävet oikeaan etu­reunaan tai kiinnittää reunoihin lopuksi nepparit.

Lue myös: Pitkä ja hauskasti pintaneuleinen ruutujakku lämmittää vaihtelevissa säissä – katso ohje ja ryhdy neulomaan

Perusvillatakki – näitä tarvikkeita tarvitset

Tiheys, mallineuleet, koot, menekki, mitat

Tiheys: 16 s ja 24 krs helmineuletta paksummilla puikoilla = 10 cm.

Mallineuleet: Joustinneule: 1 o, 1 n. 2-kertainen helmineule: 1.krs: (op) reuna-s, *1 o, 1 n*, toista *-* ja neulo reuna-s. 2.krs: neulo reuna-s:iden sisäpuolella oikeat s:t oikein ja nurjat nurin. 3.krs: reuna-s, *1 n, 1 o*, toista *-* ja neulo reuna-s. 4.krs: neulo reuna-s:iden sisäpuolella oikeat s:t oikein ja nurjat nurin. Toista 1.-4. krs:ia.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.