Neulonta Tilaajille

Pitsineulesukat merinovillasta eivät kutita ja ovat ihanan pehmeät – ota ohje talteen!

Merinovillasta neulotut pitsineulesukat kannattaa vetäistä jalkaan vaikkapa joogatunnille. Ohjeella teet sukat koossa 38/39. 

Kauniit, pitsikuvioiset sukat ovat ihanat vaikka unisukiksi, sillä ne on tehty pehmeästä ja kutittamattomasta merinovillasta. Päällinen on pitsineuletta ja pohja sileää neuletta. Sukan suussa on joustinneuletta.

Lue myös: Palmikkoraitaiset sukat neulotaan ohuesta langasta, joten ne sujahtavat täydellisesti kenkään – katso ohje ja pane puikot laulamaan

Pitsineulesukat – näitä tarvikkeita tarvitset

Tiheys, mallineuleet ja koko

Tiheys: 30 s ja 42 krs sileää neuletta = 10 cm.

Mallineuleet: Joustinneule: 1 o, 1 n. Sileä neule: neulo suljettuna neuleena kaikki krs:t oikein ja neulo tasona oikealla oikein ja nurjalla nurin. Pitsineule: neulo ruutupiirroksen mukaan. Toista 1.-25. krs:ia. Kaksoissilmukka: aina, kun käännät työn kesken kerroksen, nosta 1. s löyhästi nurin neulomatta ja jätä lanka työn eteen. Vie lanka työn taakse silmukan yli, vedä lanka niin kireälle, että silmukan pohjukka kääntyy puikon päälle muodostaen 2 silmukkalenkkiä. Nämä 2 silmukkalenkkiä lasketaan yhtenä silmukkana, eli neuloessasi silmukkalenkit seuraavan kerran, neulo ne yhteen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.