Virkkaus Tilaajille

Virkkaa soma pikkulaukku tärkeimmille tavaroille – helpolla ohjeella valmista tulee nopeasti

Neulesuunnittelija Outi Markkasen sievään ”kauppa­kassiin” mahtuu mukavasti avaimet, lompakko ja puhelin. Pieni ja kevyt virkkuutyö on helppo ottaa mukaan minne vain.

Näppärä pikkulaukku virkataan kiintein silmukoin, ja sen muoto syntyy helposti silmukoita lisäten ja kaventaen. Pohjan soikea muoto pysyy ryhdikkäänä, kun sivujen virkkausta jatketaan reunimmaisen kerroksen sisäpuolelta.

Katso laukun pohjan tekemiseen kuvalliset virkkausohjeet. Myös kassin reunan viimeistelyssä käytetystä rapuvirkkauksesta on kuvalliset ohjeet. 

Materiaalina on vesipesun kestävää ja notkeaa paperilankaa. 

Pikkulaukun on suunnitellut Outi Markkanen. Virkkaa myös Markkasen suunnittelema hattu, joka on saanut inspiraationsa Downton Abbey -sarjasta.

Lue myös: Kauniit kukkasukat jalassa kelpaa astella kesään – neulo Sarita Kotkavalkaman suunnittelemat sukat koossa 38/39

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.