Kodinhoito Tilaajille

Tässäkö pesukone, joka pesee maailman raikkainta pyykkiä? Kristan pulsaattorikone voi olla jo 70 vuotta vanha

Helsinkiläinen Krista Luukkonen, 34, hankki kolme vuotta sitten nettikirppikseltä 1950–60-luvulla valmistetun pulsaattoripesukoneen. Sitä hän ei antaisi pois mistään hinnasta. 

”Naurakaa niin paljon kuin tahdotte, mutta pulsaattoripesukone on paras vehje. Sillä pesee maailman raikkainta pyykkiä. En voi muuta kuin suositella”, kehuu Krista Luukkonen.

Hän silittelee hellästi pesukonettaan. Hoover nököttää yli satavuotiaan mummonmökin pihassa Humppilassa. Ruoste jo hieman kukkii valkoisessa pellissä, mutta se ei ole ihme. Koneella on ikää jo 60–70 vuotta. Silti se toimii kuin unelma. 

Siis mikä ihmeen pulsaattoripesukone, saattaa joku kysyä tästä mökkiläisten hitiksi nousseesta kodinkoneesta. 

Pulsaattorikone on pesukone, joka mallista riippuen pesee pyykit ilman jopa vesijohtoliitäntää. Salaisuus on pesurummun sivuseinä oleva pulsaattori, se pyörittää vaatteita pesuliuoksessa. Sähköä sentään tarvitaan tai vähintään aggregaatti sitä tuottamaan. 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.