Sisustus Tilaajille

50-luvun vintagemekko on kuuminta hottia kesän juhlissa

Olitpa sitten lady tai hippi, vintagevaatteilla luot haluamasi tyylin ­kesän juhliin ja tapahtumiin. Suven suloisin mekko voi löytyä vaikka mummolan vintiltä.

Kuulutko niihin, joiden mielestä ennen oli tyylikkäämpää? Sisustustyyli, lempimusiikki, harrasteauto tai elokuva herättää tunteen, että olisi hienoa elää aiemmalla aikakaudella.

VintagEija’s-liikkeen kauppias Eija Mannila päätyi 1970-luvun lopulla 1950-luvun maailmaan rock’n’rollin ja kirpputori-innostuksen kautta. Vuosikymmenestä tuli pysyvä elämäntapa.

”Työskentelin aiemmin floristina. Kouluttauduin 2000-luvun alussa ompelijaksi, ja haaveenani oli ompelimo-vintageliike.”

Nyt liike toimii pääosin verkkokauppana ja vie niin paljon aikaa, ettei Eija Mannila enää ompele uutta, korjaa vain vanhaa.

Pallokuvioisessa 1950-luvun lopun puuvillamekossa on leveä vekkihelma, joka pääsee oikeuksiinsa tyllialushameen kanssa. 75 e.
Pallokuvioisessa 1950-luvun lopun puuvillamekossa on leveä vekkihelma, joka pääsee oikeuksiinsa tyllialushameen kanssa. 75 e.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.