Sisustus Tilaajille

Kun eläinlääkäri Sanni Kallio jäi yllättäen yksinhuoltajaksi, hän päätti muuttaa maalle – Askolasta löytyi koti, sisäinen rauha ja uusi rakkaus  

Muutto maalle mahdollisti eläinlääkäri ­Sanni ­Kalliolle paitsi rennomman elämäntyylin ja ­praktiikan omassa ­pihapiirissä myös joukon ­pelastettuja kotieläimiä. Samalla elämään löytyi myös uusi rakkaus.

Olisipa ihanaa asua tuollaisessa talossa! ­Peltojen ympäröimä ryhdikäs vanha rakennus kiinnitti eläinlääkäri ­Sanni ­Kallion huomion, kun hän oli kyläilemässä ystävänsä luona ­Askolan Monninkylässä. Maalaistalo oli kuitenkin toisen oma ja Sannillakin ­koti muualla.

Vaan elämä voi yllättää. Yhtäkkiä Sanni oli kahden pikkutytön yksin­huoltaja ja etsi perheelleen uutta kotia. Selvää oli, että se saisi olla ­talossa, jonka pihapiiriin voisi perustaa oman eläinlääkärivastaanoton. Mutta mistä sopiva koti löytyisi?

”Eräänä päivänä ystäväni otti yhteyttä. Ihailemani talon iäkäs omistaja oli kuollut ja rakennus oli tyhjillään. En aikaillut hetkeäkään, vaan soitin perillisille ja kyselin varovasti, josko talo olisi myytävänä. ­Olihan se, ja kaupoista sovittiin melkein saman tien.”

Sanni ei ollut käynyt edes sisällä talossa, mutta tunne ­siitä, että tämä on hänen kotinsa, oli niin voimakas, ettei hän epäröinyt. Suku puolestaan ilahtui ajatuksesta, että ­talo menisi suoraan arvostaviin käsiin.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.