Sisustus Tilaajille

Hannan vehreä minikoti on kuin keidas keskellä kaupunkia

Hanna valitsi kotiinsa vaaleita pintamateriaaleja, jotta vihreä ja viherkasvit nousevat sisustuksessa esiin. Pienessä kodissa näkyy kasviharrastuksen lisäksi myös rakkaus vintageen.

Kun tilaa on 54 neliömetriä, mutta muuttokuormassa sohvan, sängyn, ruokapöydän ja tuolien lisäksi pari lasivitriiniä, kirjahylly, liinavaatekaappi ja vielä pari metallista arkistokaappia, voi kalusteiden paikkaa joutua pohtimaan muutaman kerran. Myymälätilojen suunnittelua työkseen tekevä Hanna Puukko löysi niukista neliöistä huolimatta jokaiselle rakkaalle kalusteelle ja uusille hankinnoille luontevan paikan.

Minikoti on loppuvuonna 2018 valmistuneessa rivitalossa, jonka huoneiston Hanna osti jo talon rakennusvaiheessa. Kompaktissa kodissa on olohuone ja avokeittiö, makuuhuone, kylpyhuone ja sauna. Ison lisätilan kesäelämälle tarjoaa kahdeksan neliömetrin kokoinen lasitettu terassi.

Villinä vintageen

Kodin sisustuksessa Hanna luottaa laadukkaisiin ja aikaa kestäviin valintoihin. Tähän kotiin hän sanoo panostaneensa edellisiä koteja enemmän. Sisustukseen on ostettu myös uutta, mutta käytettynä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.