Sisustus Tilaajille

Huippulöytöjä kirppareilta! Neljä keräilijää kertoo, kuinka onnistuu vintageaarteiden metsästyksessä

Designaarteen metsästys voi olla elämän mittainen projekti tai yllättävä salamarakkaus. Neljä kirppisten ystävää paljastaa parhaat löytönsä.

Hakolan toimitusjohtaja Annaleena Hakola:

Messinkinen jalkavalaisin oli ensimmäinen löytöni Ateljé Lyktanin Bumling-sarjasta. Asuimme Punavuoressa silloin, ja katsoimme sitä pitkään second hand -myymälä Christine’s designin näyteikkunassa, kunnes viimein ostimme sen.

Uusin löytöni on messinkisen Bumlingen matalampi versio. Se oli jollain Instagramissa myynnissä Turussa. Sain ainakin viideltä eri henkilöltä vinkin ilmoituksesta. Oli hauskaa, että monella oli tullut mieleen kertoa siitä minulle.

Lähes kaikki valaisimeni on ostettu käytettyinä. Mielestäni ennen vanhaan tehtiin yksinkertaisesti parempia. Aito messinki on kestävää, ja valo on kaunis patinoituneella pinnalla.

Bumling-valaisimissa minua viehättää niiden leikkisyys. Pidän lämminhenkisestä, 1960-luvun tyylisestä sisustuksesta. Käytän paljon tunnelmavalaisimia ja aitoja materiaaleja, kuten puuta, villaa ja tiiltä. Tykkään siitä, että tavaroilla on tarina, koska patina tuo sisustukseen lämpöä ja mielenkiintoa. Väripalettini pysyy perusväreissä – en oikein osaa sisustaa vaaleanpunaisella tai vaaleankeltaisella.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.