Sisustus Tilaajille

Jenni Marin ja Johnaksen unelmakoti Lemin kylässä hehkuu herkkää joulufiilistä – juhlava ilme syntyy simppeleistä elementeistä

Jenni Mari haaveili perhejouluista ­tunnelmallisessa maalaistalossa, ­jonka lauta­lattiat narisevat ­kodikkaasti ja kakluunissa ­rätisee tuli. Mutkien kautta ­unelmasta on tullut totta.

Aattoon on vielä muutama päivä, mutta ­Jenni Mari ja Johnas tyttärineen ovat jo laskeutumassa joulunviettoon. Lahjat on paketoitu, ­koti siivottu ja koristeltu juhlakuntoon, ja valmistelut ovat viimeistelyä vailla.

Matalalta paistava aurinko valaisee vaaleat huoneet kauniisti pakkasen huurruttamien ikkunalasien läpi. Kustavilaistyyliset huonekalut, värien harmonia sekä kauniit havu- ja kukka-asetelmat täydentävät juhlavaa tunnelmaa.

Mistä kotinne joulutunnelma syntyy?

Jenni Mari: Aloitamme valmistelut juuri ennen ensimmäistä adventtia. Askartelemme kransseja ja koristeita, ­joita ripustamme ulos ja sisään, asettelemme paperitähtiä ikku­noihin ja sytytämme kynttilöitä sinne tänne. Näin yksinkertaisilla asioilla koti alkaa tuntua jouluiselta. Pienet pöytäkuuset ja joulukukat tuovat mukanaan joulun tuoksut.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.