Sisustus Tilaajille

Kummituslinna! Sitä oli vanha funkkistalo ennen kuin Tiina ja Renni kunnostivat siitä omannäköisensä kodin  

Kausalassa ei ollut kunnon poliisiasemaa, joten ­varakas vallesmanni rakennutti komean ­funkkistalon toimistokseen ja perheensä kodiksi. ”Sisustamme tietynlaisella hulluudella sen mukaan, mikä sattuu miellyttämään”, kertovat talon nykyiset omistajat.

Tiina ja Renni Sihvola olivat panneet merkille kauniin funkkistyylisen rakennuksen Kausalan keskustassa jo kauan ennen kuin edes ajattelivat sen olevan joskus heidän. Rapattu, puurakenteinen talo tunnettiin paikkakunnalla entisenä nimismiehen toimistona.

Miten päädyitte katsomaan taloa?

T&R: Eräänä päivänä saimme vihjeen, että talo saattaisi olla myynnissä. Emme enää ihailleet kaukaa, vaan lähdimme tarkastelemaan rakennusta lähemmin. Se oli kuin kummituslinna. Piha oli kasvanut umpeen ja taloa ympäröi korkea kuusiaita. Sisällä aika oli pysähtynyt siihen hetkeen, kun talon viimeinen asukas oli lähtenyt sairaalaan. Näimme kuitenkin heti talon potentiaalin. Huonejärjestys oli täydellinen meidän suurperheelle.

Lue myös: Entisestä rata-alueen päällikön talosta tuli Sadun ja Pertin käsissä maalaisromanttinen unelmakoti 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.