Sisustus Tilaajille

Kuvittaja Minni Suovan vuokrakodissa on lupa revitellä – ”Tyylipuhdas koti ei ole meitä varten”

Minni Suovan kodin keskiössä koreilee erikoinen kasvihuone, ja väriterapiaa saa jokaisessa huoneessa. Minni kertoo, miten vuokrakoti tehtiin omannäköiseksi.

”Vaihtelemme kotimme värimaailmoja usein, koska värit ovat meille tärkeitä ja olemme hyvin tietoisia siitä, miten ne vaikuttavat ihmisen mielialaan ja kodin tunnelmaan. Värien vaihtelu onnistuu helpoiten suunnittelemiani tekstiilejä vaihtelemalla.

Kotimme sisustuksessa on useita suunnittelemiani torkkupeittoja, villamattoja ja sisustustyynyjä. Hyvät väriyhdistelmät ovat ajattomia, joten ne tulevat aina uudestaan ajankohtaisiksi.

Minulla on muutama mattoja myös käyttämättöminä varastossa, joten voin tarvittaessa fiiliksen mukaan ottaa ne käyttöön ja laittaa taas jotain tilalle ”varikolle”.

Tyylipuhdas koti ei ole meitä varten. Emme hae sisutuksessa mitään tiettyä tyylisuuntaa, vaan yhdistelemme mieluummin elementtejä eri aikakausilta, asioita jotka kiinnostavat meitä ja tuntuvat omilta.

Lähes kaikilla kotimme tavaroilla on joku tarina. Useimmiten ne on saatu jostain tai ne ovat kulkeneet mukanamme lapsuudenkodeista saakka. Sisustamme hyvin intuitiivisesti eri asioita yhdistellen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.