Sisustus Tilaajille

Onko makuuhuoneesi valju? Valitse suosikkisi neljästä sisustustyylistä ja loihdi kutsuva makuutila

Mikä seuraavista kuulostaa sopivimmalta: hotellimainen ylellisyys, luonnonmateriaalien pehmeys, sävyrikas runsaus vai tyylikkyyttä vintagelainoilla? Lue, kuinka teet tyylit makuuhuoneessa.

Makuuhuoneen sisustamisessa vähemmän on enemmän, mitä tulee tavaramäärään. Uni tulee paremmin, mitä vähemmän rauhoittumiseen tarkoitetussa tilassa on ärsykkeitä. Ilma pysyy raikkaampana, kun pölyjä kerääviä pintoja – ja siis puhdistettavaa, on vähemmän.

Tavaran ja huonekalujen vähyys voi kuitenkin aiheuttaa ongelman. Kuinka saada sisustuksesta kutsuva ja yhtenäinen vähillä elementeillä?

Esittelemme kolme tyyliä ja annamme neuvot niiden toteuttamiseen. 

1. Hotellimainen ylellisyys

Tyylin lähtökohtana ovat selkeät pinnat ja yhtenäinen sävymaailma koko sisustuksessa. Tarvitset yksinkertaisimmillaan vain yhden värin, jonka eri murrettuja sävyjä käytät sisustuksen eri elementeissä: seinissä, tekstiileissä, valaisimissa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.