Sisustus Tilaajille

Pariskunta ihastui hulppeaan lomahuvilaan ja osti sen kodikseen: ”Haukoimme henkeä jo terassilla”

Susanna ja Kirsi kiipesivät kukkulalle jykevään kelohonkahuvilaan, eivätkä enää halunneet lähteä pois. Siitä alkoi tapahtumaketju, joka laittoi päälaelleen uusperheen koko elämän.

Susanna: Olin työpaikkani esimiehenä etsimässä työntekijöil­lemme tyky-paikkaa. Sain vinkin sauvolaisesta Elämys Ämmistä, jonne soitin saman tien. Ämmilän Sanna vei meidät uskomattomaan paikkaan, korkealla sijaitsevaan kelohonkataloon.

Haukoimme henkeä jo terassilla, näkymät olivat huikeat. Sisällä kiertelimme Kirsin kanssa erikseen, emme puhuneet mitään. Lopuksi istahdimme tuvan sohvalle ja totesimme melkein yhteen ääneen: ajattele, jos voisimme asua täällä.

Kirsi: Koti oli silloin vielä Salossa omakotitalossa. Ajatus ison talon myymisestä oli kytenyt mielessä jo jonkin aikaa, ­mutta olimme päättäneet, että muutamme vain, jos löytyy jotain uniikkia. Tässä me nyt sitten istuimme – talossa, ­jota erikoisempaa olisi varmasti ollut mahdoton löytää.

Täällä tuli heti hyvä olo, ja ympärillä oleva luonto teki syvän vaikutuksen. Ajatus tyky-päivästä jäi toiseksi, kun aloimme miettiä, saisimmeko talon omistajan myymään paikan meille. Onneksemme hän suostui.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.