Sisustus Tilaajille

Sisustussuunnittelija Riikka Laitisen harmoninen kakkoskoti Hangossa oli joskus pankki

Kaikki haluavat Hankoon. Laitisen perhe ehti sinne etujoukoissa ja perusti kakkoskodin yli satavuotiaaseen villaan. Upeasti sisustetussa asunnossa vietetään kaikki viikonloput ja lomat.

”Haaveilimme pitkään kakkoskodista Hangossa. Olimme viettäneet siellä paljon aikaa. Hangon pikkukaupungin tunnelma, meren läheisyys ja sopiva välimatka Helsingistä viehättivät meitä. Halusimme tarjota lapsille paikan, missä koko perhe voi viettää aikaa yhdessä, paikan missä arjen kiireet ja vaatimukset on jätetty taakse.

Keväällä 2015 silmiini osui tämän asunnon myynti-ilmoitus. En saanut asuntoa mielestäni ja saman vuoden juhannuksena huomasin, että asunto oli edelleen myynnissä. Sovimme esittelyn, ja heti kun astuimme kynnyksen yli, meidät valtasi tunne siitä, että tästä asunnosta tulee meidän. Muistan, kuinka valonsäteet leikittelivät tyhjillä puulattioilla ja tunnelma oli kutsuva.

Vanha taloyhtiö vihreine sisäpihoineen, upea asunto ja siihen tulviva valo lumosivat meidät. Vaikka asunto oli tyhjä, näin meidän perheemme jo täällä nauttivan portailla auringosta.

Riikka näki jo ensimmäisessä asuntonäytössä mielessään koko perheen nauttivan portailla aurinkoisista kesäpäivistä.
Riikka näki jo ensimmäisessä asuntonäytössä mielessään koko perheen nauttivan portailla aurinkoisista kesäpäivistä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.