Sisustus Tilaajille

Tainan ja Markon kakkoskodissa Espanjassa sisustus saa olla ihanasti överiä

Ripaus James Bondia, hippunen Jimi Hendrixiä, rutkasti turkoosia ja valtavasti kasveja. Tainan ja Markon kakkoskodissa Espanjassa rönsyilykin on harkittua.

Kun Taina ja Marko astuivat ensimmäistä kertaa tulevaan vuokra-asuntoonsa, he laittoivat nopeasti aurinkolasit silmilleen. Vasta remontoitu asunto hohti ylimaallista valoa, aurinko sinkoili puhtaanvalkoisista seinistä ja kiiltävästä kivilattiasta. Parvekkeelta pilkotti turkoosinsininen Välimeri.

Espanjaan Taina ja Marko olivat päätyneet elämäntilanteen salliessa etätyön ja talvikuukausien vieton ulkomailla.

”Espanjan vuokrataso on kohtuullinen. Emme olleet mitenkään ­suunnitelmallisesti laskemassa ankkuria tänne, mutta pandemia ja sen mukanaan tuomat matkailurajoitukset hankaloittivat suunnitelmien tekemistä. Etsimme jotain muuta ratkaisua, kuin asunnon vuokraus Airbnb’n kautta, sillä halusimme kotiin omaa tyyliämme”, ­Marko kertoo.

Lue myös: Sanna ja Marko bongailevat erikoisia koteja, uusi projekti löytyi vanhasta kongressihotellista

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.