Sisustus Tilaajille

Ulkoa kuin vaahtokarkki, sisältä kuin maustepurkki! Marjon kunnostama Råbacka saa henkäisemään ihastuksesta

Marjo Lehtosalo etsi 2000-luvun alussa uutta kotia. Kynttilöitä valava käsityöläinen otti käteensä harpin ja piirsi ympyrän 20 kilometrin säteelle Vanhan Porvoon liikkeestään. Ympyrän sisälle jäi myytävänä ollut 50 neliömetrin kokoinen hirsitalo Loviisan Koskenkylässä.

Parisenkymmentä vuotta sitten yrittäjä Marjo Lehtosalo etsi itselleen taloa, josta olisi hyvä tie hänen työpaikalleen Porvooseen. Hän kävi katsomassa muitakin taloja, mutta mutkaiset ja talviliukkaat hiekkatiet eivät houkutelleet.

”Tarvitsin myös paikan, joissa voin valaa kynttilöitä myyntiin”, Marjo kertoo.

Sitten vastaan tuli Råbacka, joka oli sopivasti Porvoon ja Loviisan välissä. Pihalla olevasta liiteristä ja entisestä eläinsuojasta Marjo remontoi itselleen työtilan ja varaston.

Yli kymmenvuotisen remontin tuloksena vaatimattomasta mummonmökistä muotoutui tunnelmallinen koti Marjolle ja vuonna 2017 taloon muuttaneelle puolisolle Ismo Lätille.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.