Sisustus Tilaajille

Onko sinulla vanhoja tuoleja varastossa? Näin opit tunnistamaan eri aikakausien tuolit – ja voit tienata myymällä satasia 

Vanhoissa tuoleissa on valinnan varaa. Kerää vaikka keittiön pöydän ympärille erilaisten tuolien ryhmä, jossa on monta tyyliä ja tarinaa.

Tuoli on huonekaluista ilmeikkäimpiä. Selkänojan, käsinojien ja jalkojen muodot vaihtelevat lähes loputtomasti. Sisustukseen tuoli tuo tyyliä, nostalgiaa tai väripilkun, sekä tietysti tarpeellisen istuimen tai laskutilan.

Jos et halua valita vain yhtä, tuolit voivat olla vaikka kaikki erilaisia. Vanhoja tuoleja ei aina löydykään monta samanlaista.

Entä jos perityn antiikkituolin patinoitunut pinta ei miellytä? Ennen kuin ryhdyt maalaamaan, tarkistuta tuolin ikä, harvinaisuus ja arvo antiikkikauppiaalla tai muulla asiantuntijalla. Hieno vanha huonekalu kannattaa myydä sitä arvostavalle. Tuunattavaksi on tarjolla massoittain uudempaa tuotantoa.

Konttorituolin mekanismi on puuta, metallia ei ole käytetty. 1800-luvun lopun tuolin istuin on rottinkia. 350 e.
Konttorituolin mekanismi on puuta, metallia ei ole käytetty. 1800-luvun lopun tuolin istuin on rottinkia. 350 e.

Verhoilut kuluvat käytössä, ja ne onkin tehty uusittaviksi. Verhoilukankaan vaihdolla antiikkituolin saa päivitettyä kodin värimaailmaan. Ammattitaitoinen verhoilija osaa suositella tuoliin sopivia kankaita ja voi samalla vaihtaa litistyneet pehmusteet.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.