Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Jälkiruokakulho

Jälkiruokakulho on makea ja nopea herkku, jonka salaisuus on jugurtin ja tahinin yhdistämisessä. Kookosjogurtti on maidoton ja lempeä vaihtoehto. Kulhon koristelussa vain mielikuvitus on rajana. 

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Jälkiruokakulho

  • 3 rkl vaaleaa tahinia
  • 2 rkl lämmintä vettä
  • 2–4 rkl juoksevaa hunajaa
  • 4 dl kookosjogurttia

Jälkiruokakulho, pinnalle

  • 2 banaania
  • 1 dl gluteenitonta mysliä
  • 4 rkl kookoslastuja
  • 2 dl pensasmustikoita tai karhunvatukoita

Valmistusohje

Jälkiruokakulho tehdään helposti näin:

  1. Sekoita tahinin joukkoon lämmintä vettä niin, että saat tahnan juoksevammaksi. Voit myös lämmittää tahinia ihan vähän mikroaaltouunissa.
  2. Sekoita joukkoon hunaja. Lusikoi seos kookosjogurtin joukkoon.
  3. Kokoa jälkiruokakulho. Jaa tahinilla maustettu jogurtti neljään annoskulhoon.
  4. Viipaloi banaanit. Asettele annosten päälle mysliä, kookoslastuja, banaaniviipaleita ja mieleisiä marjoja.

Lue myös: Trendikäs kulhoruoka on arjen pelastaja – näin kokoat sen evääksi tai aterialle

Lue myös Anna.fi: Makea marja-poke


Kommentoi

Kommentoi juttua: Jälkiruokakulho

Sinun täytyy kommentoidaksesi.