Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marinoitu manchego

Marinoitu manchego tuo jujua juustotarjottimelle. Limetti ja tuoreet yrtit raikastavat aromikkaan juuston.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Marinoitu manchego:

  • 300 g manchegoa, mielellään 12 kk kypsynyttä

marinadi:

  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 2 rkl limetinmehua
  • ½ limetin raastettu kuori
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl tuoretta hienonnettua minttua
  • 2 rkl tuoretta hienonnettua persiljaa
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria

Valmistusohje

Marinoitu manchete tehdään helposti näin:

  1. Leikkaa juusto noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään kulhossa. Nostele juustopalat marinadiin. Anna maustua viileässä vähintään pari tuntia.
  2. Nosta juustot noin tuntia ennen tarjoilua tarjoiluvadille. Koristele halutessasi tuoreilla yrtinlehdillä.

Katso myös: Juustotorni

Katso myös Anna.fi/ruoka: Näin rakennat täydellisen juustotarjottimen: viisi eri juustoa ja ihania makupareja


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoitu manchego

Sinun täytyy kommentoidaksesi.