Terveelliset banaaniletut ovat muutaman vuoden takainen hitti! Niitä tehtailtiin vähän joka kodissa, toisissa terveellisyyden, toisissa ihan vaan hyvän maun takia. Mutta, onpa ne joillekin olleet haastaviakin, sillä kun letuissa ei ole jauhoja, hajosivat ne monen pannulle tai liian kuuma pannu poltti ne helposti. Letuista on tehty useita variaatioita ja tässä yksi, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla! Sain tutustua uuteen runsasproteiiniseen kaurajauheeseen, jossa on mukana kotimaista mustikkaa. Sitä kun lisää reseptiin, letut paistuvat helpommin ja niistä tulee älyttömän herkullisia,terveellisyydestä tinkimättä, sillä proteiinia näissä on vielä enemmän ja tietysti terveellistä kotimaista kauraa! Minä syön näitä aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi,toimii!

Banaaniletut oli parin vuoden takainen hitti, jotka ovat saaneet nyt uuden twistin.

Nextin levelin banaaniletut

1 annos

10 minuuttia

1 banaani

2 kananmunaa

1 dl Voimaruoka Kaurapro jauhetta

paistamiseen: neitsyt kookosöljyä

tarjoiluun: marjoja, kreikkalaista jogurttia tai vaahterasiirappia

 

Laita munat, banaani ja ja kaurapro korkeaan astiaan tai tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Kuumenna pannu kuumaksi ja laita reilu nokare kookosöljyä. Lorauta taikinaa pannulle 3-4 pienen letun verran. Laske lämpöä heti parilla pykälällä ja käännä letut varovasti. Paista vielä hetki ja nosta sivuun. Toista sama niin kauan, kunnes olet saanut kaikki letut paistettua. Nauto heti marjojen, jogurtin ja/ tai vaahterasiirapin kera.