Pannari on iki-suosikki. Mutta jos joskus saat ternimaitoa, etkä halua tehdä siitä ternijuustoa, niin kehotan ehdottomasti kokeilemaan pannukakkua! Minä en ole eläessäni syönyt niin hyvää pannaria, kuin ternimaidosta tehtynä! Ja ternimaitohan on todellista superfoodia!

Ternimaidosta syntyy maailman paras pannari!

Pannukakku ternimaidosta

pellilinen

1 h

1 l ternimaitoa

2-3 kanamunaa (koosta riippuen)

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

4 dl vehnä- tai spelttijauhoja

0,5 dl sulatettua voita tai juoksevaa rasvaseosta

 

Sekoita kaikki taikinan ainekset sekaisin. Anna taikinan turvota 30-60 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista pannaria 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.