Pannukakku ternimaidosta

Pannari on iki-suosikki. Mutta jos joskus saat ternimaitoa, etkä halua tehdä siitä ternijuustoa, niin kehotan ehdottomasti kokeilemaan pannukakkua! Minä en ole eläessäni syönyt niin hyvää pannaria, kuin ternimaidosta tehtynä! Ja ternimaitohan on todellista superfoodia!

Ternimaidosta syntyy maailman paras pannari!

Pannukakku ternimaidosta

pellilinen

1 h

1 l ternimaitoa

2-3 kanamunaa (koosta riippuen)

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

4 dl vehnä- tai spelttijauhoja

0,5 dl sulatettua voita tai juoksevaa rasvaseosta

 

Sekoita kaikki taikinan ainekset sekaisin. Anna taikinan turvota 30-60 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista pannaria 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

 

Kommentit (8)

Heissan! Ternimaidosta kun tekee pannukakku se ei tarvitse kananmunaa se hyytyy hyvin..

Moikka! Mä olen huomannut, että joidenkin ternimaitojen kohdalla tarvitsee, kun taas toisten ei. Siksi laitoin varuiksi. 🙂

Hyytyminen riippuu siitä, milloin maito on lypsetty. 🙂

Moi! Kiitos reseptistä! Tätä täytyy tehdä, pakkasessa oottaapi 2 l ternimaitoa. Mites pullataikina, onnistuuko ternimaidolla?

Kyllä pulla onnistuu erittäin hyvin ternimaitoon ja rieska myös tulee mureaa

Hyvää tuli pannarista, kiitos vinkistä.

Ensimmäisistä maidosta poikimisen jälkeen maito on vahvaa, joten ei tarvi munia. Hyy tyy ilmankin, voi joutua laimentamaan tavallisella maidolla.

kiitos reseptistä poikamieskin osaa tehdä pannarin

Kommentoi juttua: Pannukakku ternimaidosta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X