Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Juopuneet viikunat

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 2.5 dl vettä
  • 1 dl ruokosokeria
  • kanelitanko
  • 2 dl konjakkia
  • 200 g kuivattuja viikunoita

täyte:

  • vuohenmaitotuorejuustoa

Valmistusohje

 

  • Marinoimisaika 12 tuntia.
  • Valmistusaika 10 minuuttia.

1. Kiehauta vesi, sokeri ja kanelitanko. Ota liedeltä ja lisää konjakki ja viikunat. Anna maustua noin 12 tuntia jääkaapissa.

2. Siivilöi liemi talteen ja käytä jälki ruoissa, leivonnassa tai glögissä.

3. Täytä viikunat pehmeällä vuohen maitotuorejuustolla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juopuneet viikunat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.