Ihmiset

Anna: Katri Helena ei uskonut päätyvänsä kolmannen avioliittonsa jälkeen enää uuteen suhteeseen – ”Mietin, miten yleisöni siihen suhtautuisi”

Laulaja Katri Helena, 78, kertoo Anna-lehden haastattelussa, ettei olisi jatkanut uraansa näin pitkään ilman miehensä Tommi Liimataisen apua.

Laulaja Katri Helena, 78, kertoo Anna-lehden haastattelussa, ettei ajatellut pariutuvansa enää kolmannen avioliittonsa päättymisen jälkeen.

Tuolloin 63-vuotias laulajatähti koki pärjäävänsä hyvin yksin mutta koki kuitenkin syvällä sisimmässään rakastetuksi tulemisen kaipuuta.

Katri Helena kertoo tyttäriensä toivoneen universumin lähettävän hänelle vielä jonkun. Kun 32 vuotta nuorempi Tommi Liimatainen asteli hänen elämään, sanoivat hänen tyttärensä leikillisesti unohtaneensa toiveesta yhden seikan, ikärajan.

Pariskunnan ikäero arvelutti aluksi Katri Helenaa.

”Mietin, miten yleisöni siihen suhtautuisi. Mutta keikkapaikoilla ihmiset tulivat iloisina kysymään, että kai se Tommikin on paikalla”, Katri Helena kertoo Annassa.

Pari on pitänyt yhtä lähes neljäntoista vuoden ajan. Katri Helenan managerina toimiva Tommi hoitaa sopimukset, markkinoinnin, somen ja muut käytännön työt. Hän kertoo arvostavansa sitä, kuinka paljon Tommi tekee hänen eteensä.

”En olisi missään nimessä jatkanut uraani ilman Tommia näin pitkään.”

Lue myös: Pirkko, 83, päätti välttää yksinäisen vanhuuden ja muuttaa yhteisöön: ”Olen hirveän yksin maailmassa, kun olen perheetön”

Kiertue-elämän vastapainoksi luonnon rauhaa

Katri Helena kertoo viettävänsä Tommin kanssa valtaosan ajastaan. Etäisyys tekee välillä hyvää.

”Kun Tommi lähtee viikoksi kalaan, huokaisen helpotuksesta ja alan siivota”, Katri Helena kertoo Annassa.

Kiireisen muusikon elämään ei ole mahtunut toisen ikävöinti, koska aina on pitänyt lähteä. Hän kertoo keskittyvänsä niihin hetkiin, kun pariskunta on yhdessä.

Katri Helena kertoo kaipaavansa yksinoloa keikkailun vastapainoksi. Hän sanoo tarvitsevansa hiljaisuutta ja luonnon rauhaa.

”Seurailen elämää tiluksillani: rannassa pesiviä joutsenia, pellon reunalla rääkyviä kurkia, pihapiirin harakkaporukkaa”, Katri Helena kertoo Annassa.

Hän kertoo elinpiirinsä kutistuneen entisestään, vaikkei aiemminkaan ollut mikään kyläilijä. Hän viettää mielellään aikaansa tyttäriensä ja lastenlastensa kanssa.

”Toivon, että vastaisuudessa voin tarjota apuani heille enemmän.”

Lue juttu kokonaisuudessaan Anna.fi: Katri Helena ja Tommi Liimatainen ovat yhdessä miltei aina: – Kun Tommi lähtee kalaan, huokaisen helpotuksesta ja alan siivota

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Katri Helena ei uskonut päätyvänsä kolmannen avioliittonsa jälkeen enää uuteen suhteeseen – ”Mietin, miten yleisöni siihen suhtautuisi”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.