Tilliaioli
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 keltuainen
- 1 rkl sitruunamehua
- 0.5 tl suolaa
- 1 tl dijoninsinappia
- 0,25 tl rouhittua valkopippuria
- 1.5 dl oliiviöljyä
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Valmista aioli huoneenlämpöisistä aineksista. Vatkaa sähkövatkaimella hienonnettu valkosipuli, keltuainen, sitruunamehu sekä mausteet sekaisin kulhossa.
2. Lisää öljyä aluksi tipoittain samalla voimakkaasti vatkaten. Kun kastike sakenee, öljyn voi valuttaa sekaan ohuena nauhana. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tilliaioli