Sisustus Tilaajille

Atte Kilpinen syö munakkaan hopea-aterimilla ja säästää design-huonekaluihin: ”Olen materialisti, mutta en siinä mielessä, että shoppaisin ja kuluttaisin kauheasti”

Balettitanssija Atte Kilpinen kertoo, että hänellä on ollut kotihaaveita nuoresta asti. Hän unelmoi asuvansa sinisessä talosta Eirassa. Kun hän kuuli paahtoleipätelineestä, hän alkoi haaveilla sellaisesta.

Atte Kilpinen avaa oven ja napittaa haalaria. Kello on 13.30. Hän on juuri tullut töistä kotiin.

Ovensuusta näkyy pinkki frakki. Se päällä balettitanssija kätteli presidenttiä Linnanjuhlissa vuonna 2022. Puku nousi otsikoihin ja teki kantajansa kasvoista tutut. Eteisen seinällä frakki saa roikkua, kunnes huutokaupassa tulee vastaan 90 senttiä leveä 1800-luvun kullattu kokovartalopeili.

”Minulta on kysytty, miksi en vain hae peiliä Ikeasta. Mutta minulla on periaate, että jos ostan jotain, sen on oltava ikuista”, Atte sanoo.

Korkeutta peilillä saa olla niin paljon kuin senttejä löytyy – katto kun on kolmen metrin ja 30 sentin korkeudessa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Atte Kilpinen syö munakkaan hopea-aterimilla ja säästää design-huonekaluihin: ”Olen materialisti, mutta en siinä mielessä, että shoppaisin ja kuluttaisin kauheasti”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.