Munakassushi
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
täyte:
- 250 g lehtipinaattia
- öljyä
- 1 tl soijakastiketta
munakas:
- 6 munaa
- 6 rkl vettä
- ripaus suolaa tai soijakastiketta
- ripaus valkopippuria
Valmistusohje
1. Huuhdo pinaatti ja poista paksut lehtiruodit. Pane lehdet kiehuvaan veteen ja kiehauta pari minuuttia. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä. Purista lehdet kuiviksi. Lisää öljyä ja soijaa.
2. Sekoita munat, vesi ja mausteet. Kuumenna pannulla ensin tilkka öljyä ja kaada ohut kerros munakasseosta. Levitä pinnalle pinaattia. Kääri munakas rullaksi pannun toiseen laitaan. Lisää öljyä ja kaada toinen kerros munakasseosta pannulle, täytä pinaatilla ja kääri. Tee samalla tavoin toinen munakasrulla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Munakassushi