Askartelu Tilaajille

Tällaista DIY-pöytää himoitaan juuri nyt – salaisuus piilee eräässä rautakaupan tuotteessa

Sisustusarkkitehti ja -suunnittelija Laura Luoto valmisti trendikkään sohvapöydän muutamalla työkaluilla vain parissa tunnissa. Nappaa tästä ohjeet ja tee itse uniikki sohvapöytä.

Aktiivisten somesisustajien kuvissa vilisee toinen toistaan hienompia huonekaluja hashtagilla #diy ja #selfmade. Huonekaluja ei uskoisi itse tehdyiksi – samanlaisia pöytiä ja tuoleja näkee myytävän kaupoissa sadoilla euroilla.

Sohvapöytä on kodin oleskelun keskipiste, ja siksi tärkeä hankinta. Kun oikeanlaista ei löydy, voi haaveidensa pöydän tuunata kirpputorilta, askartelukaupasta tai rautakaupasta löytyvistä tarvikkeista. Tekemällä itse voi säästää pitkän pennin, mutta myös saada uniikin huonekalun kotiinsa.

Sisustusarkkitehti ja -suunnittelija Laura Luoto teki itse sohvapöydän, joka on herättänyt ihastusta hänen Instagram-tilillään.

Lue myös Laura Luodon edellisestä kodista tästä jutusta.

Nyt Laura Luoto kertoo pöytänsä syntytarinan ja jakaa ohjeet pöydän tekoon:

”Näin Instagramissa kanadalaisella Instagram-tilillä @aframe.on.fletcher kuvia tämän tyyppisestä pöydästä, jossa oli yhdistetty pöytälevy ja valmis pöydänjalka. Rupesin miettimään, miten jalan voisi tehdä itse.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.