Ahvenanmaan pannukakku


Ahvenanmaan pannukakku sopii sekä kevyeksi lounaaksi että kahvin kanssa tarjottavaksi. Ahvenanmaalla pannari tarjotaan luumukiisselin ja kermavaahdon kera.
5 dl maitoa
0,8 dl mannasuurimoita
4 kananmunaa
1 dl sokeria
0,5 l maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl kardemummaa
2 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
75 g sulatettua voita
Mittaa maito kattilaan ja kiehauta. Sekoita mannasuurimot vähän kerrallaan maitoon ja anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
Anna puuron jäähtyä hieman ja lisää joukkoon munat, sokeri, maito, vehnäjauhot, kardemumma ja vaniljasokeri. Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää vielä suola ja sulatettu rasva. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna pannukakun vetäytyä hetki ennen tarjoilua. 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Ahvenanmaan pannukakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • De.Buris debut at Valpolicella! #tasteoftime @de.buris #winetraveller #visititaly
  • Lazy sunday at Lake Garda!  #bellaitalia🇮🇹 #visitgardalake #foodtraveller #winetraveller #visititaly🇮🇹
  • One night at Verona! #visititaly🇮🇹 #foodtraveller#winetraveller #bellaitalia🇮🇹 #visitverona
  • Swans of Lake Garda! #visitgardalake #visititaly🇮🇹 #wineraveler #foodtraveller
  • One Romeo and two Julias! #visitverona #romeoandjuliet
  • Pic Nic at Verona! #foodtraveller #winetraveller #visitverona
  • Making De.Buris vintage 2018! #tasteoftime #deburisdebut

blonditiina

X