Blondin piparinen nyhtöpossu

1 ½ – 2 kg
|
possun niskaa eli
kasleria
|
1 ½ -2 rkl
|
karkeaa merisuolaa
|
2
|
sipulia
|
2-3
|
valkosipulinkynttä
|
2-3
|
tähtianista
|
1 tl
|
piparkakkumaustetta
tai 5 piparkakkua
|
500 g
|
amerikkalaista
(savunmakuista) grillikastiketta
|

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Blondin piparinen nyhtöpossu