Limettisiika perunapedillä on one pot meal, jos perunat ovat valmiiksi keitettyjä. Helppo ja herkullinen virasruoka. 
3-4 annoskokoista siikaa
sormisuolaa
mustapippuria
3-4 oksaa rosmariinia
1-2 limettiä
MARINADI
4 valkosipulinkynttä
2 limetin mehu
3/4 dl oliiviöljyä
4 laakerinlehteä
1 tl rouhittua pippuria
suolaa
ripaus mustapippuria
LISÄKSI
kilo pieniä keitettyjä uusia perunoita
1 oksa rosmariinia
Suomusta ja perkaa kalat. Huuhdo ne hyvin ja valuta. Viipaloi limetit. Mausta kalat sisältä suolalla, pippurilla ja pane vatsaan rosmariininoksa ja limettiviipaleita. 
Murskaa valkosipulin kynnet, sekoita se limettimehuun ja  ¾ desilitraan öljyä. Murskaa laakerinlehdet ja sekoita muiden mausteiden kanssa marinadiin.
Pane uunivuokaan leivinpaperi. Viipaloi keitetyt perunat, levitä viipaleet uunipannulle rosmariinioksien kanssa.
Nosta kalat perunoiden päälle. Lusikoi marinadi kalojen päälle ja anna maustua tunnin ajan jääkaapissa.

Kypsennä kaloja 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.