Lohicarpaccio on hyvää ympäri vuoden kun lohta on lähes aina saatavilla, mutta mansikat antavat siihen kesäisen twistin.  

200 g lohta
1 tl sormisuolaa
2 rkl neitsytoliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
50 g parmesaanijusutoa
LISÄKSI
salaattisekoitusta
basilikaa
neitsytoliiviöljyä
valkoista balsamicoa
sormisuolaa
mustapippuria
muutama mansikka

Leikkaa lohi paperinohuiksi viipaleiksi. Leikkaaminen on helppoa, jos kala on puolijäinen.

Sekoita öljy, sitruunamehu ja suola. Sivele seosta neljän annoslautasen pinnalle. Asettele lohiviipaleet kauniisti lautaselle ja sivele kalan pinta lopulla kastikkeella.

Sekoita salaattisekoituksen ja basilikanlehtien joukkoon hieman oliiviöljyä, balsamicoa, sormisuolaa ja pippuria. Pyöräytä salaatti sekaisin ja nostele sitä kalan päälle. Viimeistele annos parmesaanilastuilla ja muutamalla viipaloidulla mansikalla.

Instagram

  • Vanhanajan kesäkeitto - ihan parasta helleruokaa! Lautasen taisteli Marjut Tuominen #seasonalfood #summerfood #localfood #classicfood #finnishfood #heatwave🔥 #visitfinland
  • Kesäbreku! #seasonalfood #breakfast #heatwave #summerinfinland #rasberries #suttinen
  • Anne + Sanna = 90 years! Mamas with our kids! #friendship  #birthdaygirls #love #yearsgoby #kids
  • Gininen hetki Pälkäneellä! #chefandchevaliers #ginoclock #gingin
  • Mitä mä Malagas, viihdyn hiton hyvin himas... #gasellit #suomenkesä❤️
  • Kesälounas: Grillissä paahdettu chimichurrikukkis! #kesäruoka #sesonkiruoka #seasonalfood #chimichurricauliflower
  • Äidin ja pojan toinen yhteinen Ruisrock. 1999 olimme katsomassa Metallicaa, nyt poika esiintyi itse Rantalavalla. #ruisrock2018 #gasellit #imus #mamaonylpee

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.