Lohicarpaccio on hyvää ympäri vuoden kun lohta on lähes aina saatavilla, mutta mansikat antavat siihen kesäisen twistin.  

200 g lohta
1 tl sormisuolaa
2 rkl neitsytoliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
50 g parmesaanijusutoa
LISÄKSI
salaattisekoitusta
basilikaa
neitsytoliiviöljyä
valkoista balsamicoa
sormisuolaa
mustapippuria
muutama mansikka

Leikkaa lohi paperinohuiksi viipaleiksi. Leikkaaminen on helppoa, jos kala on puolijäinen.

Sekoita öljy, sitruunamehu ja suola. Sivele seosta neljän annoslautasen pinnalle. Asettele lohiviipaleet kauniisti lautaselle ja sivele kalan pinta lopulla kastikkeella.

Sekoita salaattisekoituksen ja basilikanlehtien joukkoon hieman oliiviöljyä, balsamicoa, sormisuolaa ja pippuria. Pyöräytä salaatti sekaisin ja nostele sitä kalan päälle. Viimeistele annos parmesaanilastuilla ja muutamalla viipaloidulla mansikalla.

Instagram

  • One day at Champagne! #piperexperience #piperheidsieck
  • Peipsiläinen sipulipiirakka, Sibula Pirog, on ”pakko maistaa” -ruoka. #visitpeipsi #kostjasibulatalu
  • Working, working.... #visitpeipsi #presstrip #voronjagalerii
  • Peipsijärven sipulitiellä. #sibulatee #visitpeipsi #presstrip
  • Terveisiä Setomaalta! #setomaa #visitpeipsi #presstrip
  • Art for art sake! #visitpeipsi #visitestonia🇪🇪 #setomaa
  • Pistetään jalalla koreasti! #visitpeipsi #setomaa #folkdance #presstrip

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohicarpaccio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.