Lohicarpaccio on hyvää ympäri vuoden kun lohta on lähes aina saatavilla, mutta mansikat antavat siihen kesäisen twistin.  

200 g lohta
1 tl sormisuolaa
2 rkl neitsytoliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
50 g parmesaanijusutoa
LISÄKSI
salaattisekoitusta
basilikaa
neitsytoliiviöljyä
valkoista balsamicoa
sormisuolaa
mustapippuria
muutama mansikka

Leikkaa lohi paperinohuiksi viipaleiksi. Leikkaaminen on helppoa, jos kala on puolijäinen.

Sekoita öljy, sitruunamehu ja suola. Sivele seosta neljän annoslautasen pinnalle. Asettele lohiviipaleet kauniisti lautaselle ja sivele kalan pinta lopulla kastikkeella.

Sekoita salaattisekoituksen ja basilikanlehtien joukkoon hieman oliiviöljyä, balsamicoa, sormisuolaa ja pippuria. Pyöräytä salaatti sekaisin ja nostele sitä kalan päälle. Viimeistele annos parmesaanilastuilla ja muutamalla viipaloidulla mansikalla.

Kommentit

Kommentoi juttua: Lohicarpaccio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Nyt on aika panna pääsiäisen taikajuoma tulille! Appelsiinijallun ohje nyt Himahellassa! @ari74ruoho @viinimaa
  • Tästä ei parsa parane! Himahellassa nyt helppo uuniparsa juustohunnulla! #appenzellerkäse #kaupallinenyhteistyö #himahella #seasonalfood #easyfood #vegetarianrecipes #healthyfood
  • Luomuruoan alkulähteillä! #tarapacá #easter #organicfood
  • Pasteis de Natas #easterfood #springbreak #himahella #comingsoon
  • Tänään tipuillaan! #easterfood #seasonal #workingmama
  • Waiting for Easter! #stuffedvegetables #easterfood #mediterraneanfood
  • Kasvislasse...ei todellakaan huono! #kaupallinenyhteistyö #legruyere #himahella #comingsoon‼️

blonditiina

X