Himahella

Vernissage - kun pakkauksella on väliä


Bäggäri, jota nainenkin kehtaa kantaa! Vaikka sitten läpällä.


Sain nämä käsilaukut joululahjaksi, ja antaja toivoi, että nauttisin niistä naistenkutsuilla ystävättärieni kanssa.


Vernissage -laatikkoviinit ovat herättäneet kiinnostusta heissäkin, joille bäggärit eivät yleensä nappaa. Laatikko näyttää aivan käsilaukulta.  Senhän voi antaa tyttöystävälle vaikka kukkapuskan asemesta. Ja päästä itsekin osalliseksi sisällön jakamisesta. Varsinkin Ruotsissa nämä käsilaukkuviinit revitään käsistä. 


Käsilaukun pakkaussuunnittelun takaa löytyy ruotsalaisen viinien maahantuojan Oenoforosin Takis Soldatos ja AD-designeri Sofia Blomberg. Käsilaukkuihin on pakattu  1 1/2 litran verran rosee, chardonnay-viognier- ja syrah-cabernet sauvignon -viinejä Ranskan Languedoc-Roussillon -viinialueelta. Laukun väri luonnollisesti paljastaa, minkä värisestä viinistä on kysymys.

Aikaisemmin käsilaukkuja myytiin vain laivoilla, mutta nyt niitä saa myös Alkon tilausvalikoimasta parillakymmenellä eurolla.
Tuotekuvat: Alko

    
Blondeille.  Seurusteluun kanasalaatin tai pikkusuolaisten kanssa. 

    

Vernissage Rosé 2014 hanapakkaus 19,99 e  /1,50l   
Kuiva, keskihapokas, marjainen, mausteinen


Seurusteluun, kasvisten, pikkusuolaisten ja broiskun kaveriksi.Vernissage Chardonnay Viognier 2014 hanapakkaus, 19,99 e/ 1 1/2 l
Pirteä ja hedelmäinen. Kuiva, keskihapokas, hedelmäinen, sitruksinen, aromikas


Possun, pizzan ja broiskuruokien kaveri.Vernissage Syrah Cabernet Sauvignon 2014 hanapakkaus, 19,99 e/ 1 1/2 l


Mehevä ja hilloinen. Keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, mausteinen, yrttinen

    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vernissage - kun pakkauksella on väliä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *