Ihmiset

Aiotko matkailla kesälomalla?

Kesällä matkaillaan koko perheen voimin pitkin poikin Suomea. Katso kuvagalleriasta upeita kesäkuvia Savosta, lue lukijoiden matkailuvinkkejä ja paljasta omat suosikkikohteesi!

Kyselimme Kotiliesi.fi:n lukijoilta kesän alussa, mikä on paras kotimaan matkailukohde. Tässä muutamia poimintoja:

Aiotko sinä lähteä lomalla reissuun? Kierteletkö Suomessa vai suuntaatko ulkomaille kesänviettoon?Kerro parhaat matkailuvinkkisi ja nosta kotikuntasi kartalle!

Katso kuvagallerista Savon-kuvia. Lue Itä-Uudenmaan matkailuvinkit Kotilieden numerosta 12/2008.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Aiotko matkailla kesälomalla?

Monenlaista mukavaa

Vaikea äänestää, kun olen sekä mökillä että kaupungissa. Lisäksi teen jokakesäisen reissun Kuhmon kamarimusiikkiin, jolloin ajelen puolen Suomen halki.

Anonyymi

savonlinnan oopperajuhlat ehdoton kohde!

hannae

Kysymys hyvä, mutta vastausvaihtoedoissa ei ole huomiotu vastausta ”Vietän kesää maalla”.
Minä vietän kesäni maalla, koska asun siellä ja työsesonkini osuu kesää. Minäpä voin sitten talvella nukkua aamuisin 5 minuuttia pitempään, kun kaupunkilaiset puolestaan pimeyttä manaten raahaavat itsensä töihin ja valittavat vuodenaikamasennusta.
Luonnon rytmi näet menee niin, että kesällä hyöritään, häärätään ja kerätään talvivarastoja; talvella voi sitten vetäytyä pesään ja olla vähän niinkuin talviunilla. Urbaani-ihminen huilii kesällä ja häärii talvella, enpä ihmettele tuota hänen vuodenaikamasennus-nimistä muotitautiaan.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.