Tarinat Tilaajille

Etämummo, rakastunut mummo, varamummo… niin se vain mummouskin sopeutuu maailman muutoksiin 

Keinutuolissa sukkaa kutova ja pullantuoksuinen mummo on saanut rinnalleen aivan uudenlaisia lajitovereita.

Mummous on asia, joka sopeutuu maailman muutoksiin. Siksi mummojen perinteinen lajityyppi, pullantuoksuinen mummo, on saanut rinnalleen useita moderneja lajitovereita.

1. Etämummo

Etämummo pitää yhteyttä jälkikasvuun puhelimen ja erilaisten digitaalisten laitteiden avulla, koska asuu kaukana lapsenlapsistaan. Korona­vuosi tuuppasi muutkin kuin etämummot ottamaan digiloikan. Moni lähimummo vietti ensimmäistä kertaa lapsenlapsen synttäreitä Teamsissa tai näki suvun nuorimmaisen ensiaskeleet Whatsappin kuvapuhelussa. He saivat tuntumaa siihen, minkälaista on pärjätä ilman energisen pikkuihmisen niskahien tuoksua tai hampaattoman suun kosteita vauvansuukkoja.

Tutkijat ovat arvelleet, että vähitellen mummouskin digitalisoituu ja etäyhteydenpito erilaisilla laitteilla korvaa tapaamisia, mutta luulo on osoittautunut vääräksi. Yleisintä on edelleen kohdata kasvokkain.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.