Ihmiset

Isoäidin kirjeenvaihto: Huono mies vie elämänne

Isoäiti vastasi helmikuussa 1942 vaaralliseen seurusteluun ajautuneelle nuorelle tytölle.

Nimimerkki Myrskyinen ilta: Vastaan tässä kerta kaikkiaan yhteisesti niille nuorille tytöille, jotka antautuvat vaaralliseen seurusteluun nuorten miesten kanssa, että lopulta on oma syynne, jos teille käy onnettomasti.

Te saatatte nähdä tuon miehen huonossa seurassa, nähdä hänet päihtyneenä ja vieläpä kokea, että hän ehdottaa teille kunniatonta ja syntistä tuttavuutta, mutta ette sittenkään jätä häntä.

Ettekö ymmärrä, että tuollainen mies on ryöväri, joka tahtoo anastaa elämänne, onnenne, kunnianne. Hän ei koskaan ole teitä rakastanut. Hän ei rakasta muuta kuin itseään. Jos sellaisen kehnon miehen vuoksi haluatte uhrata kunnianne, silloin ei kukaan voi teitä auttaa.

Tuollainen ”seurustelu” johtaa aina naisen häpeään ja onnettomuuteen.

Vasta silloin, kun tunnette oman arvonne ja vaaditte mieheltä arvonantoa ja kunnioittavaa käytöstä, vasta silloin miehetkin voivat muuttua ja vasta näillä edellytyksillä voidaan kerran saavuttaa teidänkin uneksimanne onni.

Kotiliesi 3/1942.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Isoäidin kirjeenvaihto: Huono mies vie elämänne

Anonyymi

Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin?????

Minihamonen

”…lopulta on oma syynne, jos teille käy onnettomasti” Samaa mieltä tuntuu vielä nykyäänkin olevan moni, kun nainen joutuu vaikkapa raiskauksen uhriksi. tai hakatuksi.
Pitäisihän naisen ymmärtää pukeutua säkkiin ja tuhkaan, ja hiihdellä pitkin seinänvieriä, ettei vaan houkuttele holtitonta ja omasta käytöksestään vastaamaan kykenemättömiä miehiä.

Ei ole maailma hirveästi muuttunut 66 vuodessa, mikä on jo kammottavan säälittävää!

Sivusta seuraaja

Näyttää sille, että jokaisen sukupolven on tehtävä samat virheet? Minne jäi Äidin opit?

Itse tälläisen kokenut nainen

Kun on itsellä ollut alkoholisti-isä,niin sitä jotenkin vetää puoleensa avuttomia ”renttuja”ja alkaa seurustella tällisen henkilön kanssa. Seurustelusuhteen lopettaminen ei aina ole kovin helppoa…

Oman elämänsä seppä jo toisessa sukupolvessa

Minä en todellekaan voi sietää minkään sortin renttumiehiä. Isoäiti oli jo aikanaan oikeassa, kun varoitteli nuoria naisia olematta sortumaan sellaisiin. Täyttä ajanhukkaa!!! Saman ajan voi käyttää oman elämän siedettäväksi luomiseen ja itsensä kehittämiseen. Näin nainen vielä nykyaikana löytää elämälleen sisällön ja paikan tässä aina niin muuttuvassa kilpailuyhteiskunnssa. Vain kunnollisille miehille on käyttöä!!!!!!!!

Pikkuhiljaa jotain oppinut

Kyllä vaan niin on että kukaan ei voi syyttää toisia jos on asiat huonossa jamassa. Aina olet itse se joka valitset seurasi ja ylipäänsä mitä teet!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.