Ihmiset

Jenni Haukio Kotilieden juhlanumerossa: Olen romanttinen ja herkkä

Jenni Haukio rakasti lukemista jo lapsena. Tärkeitä etappeja kirjallisuudessa olivat niin Vihervaaran
Anna kuin Pablo Neruda, jonka aistimusvoimainen runous sai 16-vuotiaassa Jennissä aikaan todellisen herätyksen.

Jenni Haukio kirjoittaa edelleen paljon. Runoja, päiväkirjaa ja tietysti myös asiatekstiä työssään Turun kirjamessujen ohjelmapäällikkönä. Runous vaatii ehdotonta rauhaa, ja lyhyenkin tekstin ääressä voi vierähtää tuntikausia.

– En huomaa ajan kulua silloin. Mutta kun runo on valmis, sitten se useimmiten on; en kajoa siihen enää, Jenni Haukio sanoo Kotiliedessä.

Päiväkirjaa kirjoittamalla hän palaa kokemuksiinsa.

– Kun elämässä tapahtuu paljon, kaikille merkittäville kokemuksille ei siinä tilanteessa ehdi antaa niille kuuluvaa painoa.

Lue lisää Kotilieden 90-vuotisjuhlanumerosta, joka on juuri on ilmestynyt!

Juhlanumerossa myös mm.: Lukijat mestarileipureina: parhaat juhlakakut * Ruotsalainen mediakokki Leila Lindholm * Kotilieden juhlamenu

Hae omasi lehtipisteestä tai lataa ilmaiseksi osoitteesta digi.kotiliesi.fi.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jenni Haukio Kotilieden juhlanumerossa: Olen romanttinen ja herkkä

Pyykkäri

Kiva kun pidättyväisen oloinen nuori presidentin rouvamme on antanut haastattelun! Yritin päästä digilehteen sitä lukemaan mutta linkki ei nyt ollenkaan toimi; ilmeisesti siellä on ruuhkaa!

Tilaan äitini kanssa yhdessä lehtiä – minä osan ja hän osan niistä lehdistä joita molemmat haluavat lukea. Vaihdamme pinkat kerran pari kuukaudessa – sain juuri viikonloppuna kaksi edellistä Kotiliettä joten tämä lehti tulee vasta myöhemmin minulle. Mutta eihän tällainen lehti onneksi vanhene!

Toimitus: sain digilehden koodin mutta digilehti ei avaudu sitä ja meiliosoitetta käyttämällä. Ei millään – palaudun kerta toisensa jälkeen aloitussuvulle jossa täytyy antaa tunnukset. Kun tunnukset on antanut melkein 10 kertaa, ei enää jaksa…

Kotilieden toimitus

Hei,
Digilehti toimii useimmilla taulutietokoneilla, älypuhelimilla ja verkkoselaimilla.

Tarkemmat laitevaatimukset / tuetut laitteet:

Selaimet: Safari → Versio 4.0 +, Chrome → Versio 15.0 +, Firefox → Versio 10.0 + (ei offline), Internet Explorer → Versio 9.0 + (ei offline)
Tabletit: Samsung Android Galaxy Tab → OS 2.2 +, Samsung Android Galaxy Tab 8.9 → OS 3.0 +, Kindle Fire → OS 6.2 +, iPad 1 → iOS 4.0 +, iPad 2 → iOS 4.0 +, iPad 3 → iOS 5.0+
Puhelimet: iPhone 3G → iOS 4.0 +, iPhone 4 → iOS 4.0 +, iPod Touch → iOS 4.0 +, Nokia Lumia 800 → WP 7.5 +

Ongelmatilanteissa auttaa Otavamedian asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@otavamedia.fi tai 09 156 665 (ma-pe 8-17).

2 much 4 U ?

Kaikille ajankohtaisista teemoista kiinnostuneille vinkiksi; löysin mielenkiintoisen raikkaita huomioita ajastamme täältä http://vartiopaikalla.wordpress.com/

Heh

HAukio on valokuvattu ilmeisesti harkinnalla ja tarkoituksella niin, että kuvissa näkyy vain varsin valkoiset kasvot.

muurahainen

Minusta on hieno asia, että Haukiolla on oma ammatti ja työpaikka siitä huolimatta, että hänen puolisonsa on istuva presidentti. Presidentin pesti loppuu kuitenkin aikanaan ja silloin presidentin puolisokaan ei voi enää esiintyä pelkkänä presidentin rouvana/herrana. Ja kukapa nykyään enää haluaakaan olla pelkkä edustuspuoliso, kun itsekin voi tehdä yhtä ja toista mieleistä ammattia!

Sirpamamma

Hienoa, että Haukio antoi haastattelun. Ei presidentin vaimo ole virassa, joten velvollisuutta siihen hänellä ei todellakaan ole.
Upea, vaatimattoman tuntuinen nykyaikainen, älykäs suomalainen nainen!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.