Ihmiset

Millainen on lempipunasi?

Hyvän huulipunan löytäessään nainen kuin nainen haluaa onnitella itseään.

Lempipunastaan saattaa olla lähes riippuvainen, mutta joskus voi myös uskaltautua kokeilemaan uutta.

Toisinaan sitä ihanaa, omaa sävyä on vaikea löytää. Etsiminen ja kokeileminen voi käydä kukkarolle, joten on parasta hakeutua hyvän myyjän puheille.

Millainen on sinun lempihuulipunasi? Kirkas punainen, pinkki, ruskea vai luumu? Haluatko, että huulillasi on rasvainen vai matta puna, kaipaatko peittävyyttä, kiiltoa vai hoitavuutta? Miten usein ostat uuden huulipunan? Valitsetko punasi trendien mukaan vai suositko klassikkosävyjä?

Lue lisää huulipunista Kotiliedestä 18/2010, jossa kurkistetaan huulipunatehtaalle.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Millainen on lempipunasi?

Punahuuli

Huulipunani on oltava helposti levittyvä ja melko rasvainen. Inhoan tököttimäisiä punia enkä pidä liiasta kiillosta. Kesällä, ruskettuneena on helpompi löytää kivoja uusia värisävyjä. Talvikalpea naamataulu voisi piristyä väriläikästä, mutta pidättäydyn maanläheisissä värisävyissä. Ostan punani milloin mistäkin, joskus hyvä löytyy ihan sattumalta. En osta huulipunaa usein, mutta en punaakaan huuliani jatkuvasti. Voisinko elää ilman huulipunaa? Ehkä, mutta olisihan se vähän ankeaa.

viviana

Paras huulipuna ever on Chanelin Rouge Coco, ja sävy ”Gabrielle”. Ah, ihanaa kirkkaanpunaista luksusta!

Pyykkäri

Rasvainen, huulia hoitava puna on hyvä huulilla – mutta katoaa huulilta hyvin nopeasti. olenkin ihmetellyt, meneekö puna mahalaukun kautta luonnillisen poistuman kautta alas pöntöstä – vai kerääntyykö se ehkä punaamaan sisäelimiä sinne kinsotuen?

Itse pidän piinasta joka antaa sopivasti väriä kasvoille – ja kauhistus, nyt moni hirvistyy: laitan usein huulipunaa poskipunaksi jollei koostumus ole ihan kiiltävä! Sama puna huulissa ja poskilla – joskus jopa kulmien päällä – on hyvä; sävy on taatusti sama ja normaalin näköinen jos osaa olla hillitty. Säästyy se vaiva, että tarkastaa värien sopivuuden ja ennenkaikkea säästää rahaa!

Merkeistä pidän esimerkiksi Lancomesta ja YSL:stä. Ovat tosin kalliimpia kuin esim. Lumene – mutta hyviä, laadukkaita – kestävät kauemminkin!

http://janikanmaailma.blogspot.com/

Punatukka

Paras huulipuna ever on Lancomen Le rouge absolu no 66,on sopivan rasvainen, hyvin levittyvä ja aivan ihanan oranssin sävyinen,

Sipsukka

Kesällä voin käyttää vaikkapa jotain pinkkiä, ei näytä ollenkaan hassummalta ruskettuneella iholla. Talvella suosin hillitympää, mutta en missään nimessä maanläheistä väriä. Minä en osta koskaan kallista punaa, Lumene on hyvää, olen myöskin käyttänyt Lorealia. Huulien rajaus on tärkeää. Joskus laitan pelkän rajauksen ja huulirasvaa, näyttää hyvältä ja hillityltä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.