Ihmiset

Miten kevätaurinko vaikuttaa sinuun?

aurinkolasit

Päivä pitenee ja aurinko alkaa paistaa täydeltä terältä. Oletko kevätihminen? Innostaako kevätaurinko sinut heti liikkeelle? Kerro, miten nautit keväästä ja kevättalvesta. Mikä on parasta tähän aikaan?

Aurinkoisia päiviä!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Miten kevätaurinko vaikuttaa sinuun?

Siivooja

Koko koti on pölyisen oloinen koska aurinko paistaa kirkkaasti ja kaikki paikat pitäisi hetkessä saada puhtaiksi!

Oman peilikuvan kanssa on myös ongelmia….Joka kevät vanhempi mummeli katsoo sieltä ja aina niitä ryppyjä on tullut lisää.

Kun sitten vihdoinkin koittaa kesä, on elämä ihanaa!

Kukkanen

Kevätaurinko luo sellaista energiaa ettei oikein itseään ymmärrä.Jaksaa vaikka kuinka siivota,että kaikkea muutakin!
Suunnitella kesän kukkasia mitä pihalle istuttaa,puitten ja pensaitten leikkausta, pian pääsee!!!

kaupunkilainen

Kaikkein eniten minua ilahduttaa lisääntyvä valon määrä. Se saa mieleni piristymään. Katselen mielelläni ikkunasta yhä myöhemmäksi siirtyvää iltaruskoa ja kauniita värejä taivaalla. Aamulla nautin, kun avaan parvekkeen oven ja kuulen linnunlaulua.

ahalie

Kevätaurinko on kerrassaan kamalaa. Mieli käy kovilla kierroksilla, mutta kroppa on väsynyt. Valo ahdistaa, pitää suojautua verhojen taakse. Ulkoilla voi toki hyvin… varhain aamulla tai iltaisin auringon painuttua piiloon. Kunhan kesä tulee ja tuo tullessaan pehmeämmän valon, vointi paranee

Isomamma

Minä pidän enemmän pilvisistä päivistä, kun aurinko ei häikäise silmiä ja saa katsella ulkona ympärilleen siristelemättä. Aurinkolasit pitäisi ostaa, tiedetään – mutta kun ne pitäisi ostaa vahvoina miinuslaseina, niin eipä tahdo sellaista rahaa löytyä. – Onnekkaista ovat plus-lasien omistajat, he kun saavat Tiimarista aurinkolaseja ja muitakin prillejä muutamalla eurolla!
Kevään tullen pitäisi ostaa jotain vaatetta ja kenkääkin, ja kaikki kuluneisuus vaatteissa ja naamassa näkyy räikkyvän kirkkaan auringonpaisteen ansiosta – ei hyvä!

lumikello

Ei ole helppoa kilpailla kevätauringon kanssa, kun sairastaa depressiota ja koko elimistö käy hitailla kierroksilla. Ensimmäisen kirkkaan, aurinkoisen kevätpäivän koin hirvittävän ahdistavana. Olisin mieluiten vetänyt auringon alas taivaalta, ettei olisi tullut sitä pakkomiellettä sädehtiä samalla tavalla ja seurata, miten terveet hyörivät haravoiden ja lapioiden kanssa kotipihoillaan, mihin itse en tuntunut pystyvän. Menin keskellä kirkkainta päivää sänkyyn ja vedin peiton korvilleni ja otin oikein kunnon nokoset, vaikka se muuten ei välttämättä kuulu tapoihini. Kun heräsin, oli aurinko jo paennut nurkan taakse, mutta lämmitti vielä mukavasti ilmaa ja ahkerat puutarhurit olivat lopettaneet ensimmäisen päivän urakan ja minulla oli paljon parempi olo.
Onneksi seuraava päivä olikin taas pilvipoutaa.

Maajaana

Kevätaurinko on niin räävitön… Talven jälkeen se tuntuuimevän kaiken voiman. Huhtikuussa ainut kiva on pääsiäinen ja sen ansiosta 4 päivää peräkkäin vapaata.
Sysky on ystävällinen ja lempeä vuodenaika: on kuulaita aurinkopäiviä, mutta niissä on seesteistä sadonkorjuun tunnelmaa. Saa vähitellen vetäytyä sisälle käsitöiden ääreen. Kevät ja kesä ovat niin kovin kiireisiä vuodenaikoja maanviljelijälle! Myöhäissyksyn kaamospäivvät antavat mahdollisuuden levätä kunnolla.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.