Testasimme hiusöljyt ja -seerumit.

Paras hiusöljy – kuivat hiukset rakastavat tätä öljyä

Hiusöljyt, seerumit ja hoitoöljyt lupaavat pehmentää ja silottaa kuivat hiukset kiiltäväksi, pehmeäksi ja helposti hallittavaksi. Testasimme pitävätkö lupaukset paikkansa.

Laitoimme hiusöljyt ja -seerumit testiin. Katso, mikä neljästä tuotteesta menestyi parhaiten.

1. L´Orealin hiusöljy tuoksui vahvasti

L´Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse hiusöljy

TESTAAJA

Vaalennetut ja rasittuneet puolipitkät hiukset, joissa kuivat latvat. Hiukset takkuuntuvat helposti. Aiemmin käyttänyt useita eri hiusöljyjä.

TUOTE

L´Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse hiusöljy, 100 ml 24,90 e

MITEN TOIMII?

Hiusöljyä on helppo annostella pumppupullosta. Sen koostumus on kuitenkin vähän liian paksua ja keltaista minun makuuni – tuntuu kuin laittaisi ruokaöljyä tukkaansa. Öljyn haju on voimakas ja mielestäni aivan liian vahva. Öljy jättää ohueeseen tukkaan rasvaisen tuntuman. Voisin käyttää tuotetta paremman puutteessa, mutta nyt se jää kaapin perukoille.

PISTEET

2/5

2. Sisleyn kuivaöljy levitetään suihkepullosta

Sisley Hair Rituel Precious Hair Care Oil kuivaöljy

TESTAAJA

Polkkapituinen ohut tukka, jota on vaalennettu. Todella kuiva korpputukka, ja hoitoaineen jälkeenkään ei aukea harjalla ilman erillistä takkuja avaavaa hoitosuihketta. En ole käyttänyt hiusöljyjä aikaisemmin.

TUOTE

Sisley Hair Rituel Precious Hair Care Oil kuivaöljy, 100 ml 92 e

MITEN TOIMII?

Tuote tuli purkista helposti ulos suihkeena ja pullo oli kätevän kokoinen. Kokeilin tuotetta kaksi viikkoa kahdella tavalla: levitin sitä kuiviin hiuksiin föönauksen jälkeen tai laitoin sitä illalla hiuksiin yöksi ja pesin aamulla pois. Tapa 1 ei toiminut. Hiukseni imaisivat pienenkin määrän ja näytin saman tien siltä kuin en olisi pessyt hiuksiani viikkokausiin. Toisen tavan en huomannut tekevän hiuksiini mitään muutosta, edelleen ovat koppurat ja kuivat. Ehkä tuote toimii paremmin parempikuntoisilla hiuksilla, jotka eivät ole ohuet.

PISTEET

2/5

3. Schwarzkopfin hiusöljy teki hiuksista terveen ja kiiltävän näköiset

Schwarzkopf Ultime Marula Finishing Oil hoitoöljy

TESTAAJA

Ohuet, liukkaat ja kesän jäljiltä myös kuivat vaalennetut latvat. Olen käyttänyt Moroccanoilia mutta todennut sen liian hoitavaksi ja latistavaksi.

TUOTE

Schwarzkopf Ultime Marula Finishing Oil hoitoöljy, 100 ml 21,90 e

MITEN TOIMII?

Tuote on erittäin riittoisaa. Yksi painallus riittää puolipitkiin hiuksiini. Tuoksu on miellyttävä, ei kovin voimakas, mutta kuitenkin selkeästi olemassa oleva raikkaan hedelmäinen. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hiukset ovat terveemmän ja kiiltävämmän näköiset. Sähköisyys häviää saman tien. Valitettavasti tämäkään tuote ei ohuille ja liukkaille hiuksilleni sopiva säännölliseksi hoitotuotteeksi, sillä kiillosta ja kammattavuudesta huolimatta kevyet hiukseni latistuvat hoitoöljyn vaikutuksesta.

PISTEET

3/5

4. Paul Mitchellin seerumi oli testin paras

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil hoito- ja viimeistelyseerumi

TESTAAJA

Puolipitkät, latvoista kuivat ja helposti hapsottavat, mutta muuten ihan hyvässä kunnossa olevat hiukset. Lisään pyyhekuiviin hiuksiini aina hiusöljyä tai -seerumia hiusten pesemisen jälkeen. Toivon seerumin silottavan hiusteni pörröistä pintaa.

TUOTE

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil hoito- ja viimeistelyseerumi, 100ml 38 e

MITEN TOIMII?

Paul Mitchellin seerumi on helpossa pumppupullossa. Tuote on riittoisaa, yhdestä painalluksesta tulee juuri sopivasti tuotetta puolipitkiin hiuksiini. Seerumi tuntuu imeytyvän tukkaan hyvin eikä tee hiuksista raskaita tai likaisen näköisiä. Tuotteessa on mieto inkiväärinen tuoksu, joka miellyttää omaa nenääni. Hiusteni latvat eivät ala hapsottaa pesujen välissä, kuten tavallisesti, ja hiusteni pinta on mielestäni sileämpi.

PISTEET

5/5

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paras hiusöljy – kuivat hiukset rakastavat tätä öljyä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X