Ihmiset

Anna: Nina Tapion Elsa-tytär pohtii vanhempiensa eroa: ”Siitä jäisi traumoja, jos omat vanhemmat eivät olisi onnellisia”

Laulaja Nina Tapio ei usko, että hänen tyttärensä saivat traumoja siitä, kun hän erosi tyttöjen isästä. Elsa-tytär vahvistaa äidin ounastelut oikeiksi uudessa Annassa.

Laulaja ja näyttelijä Nina Tapio, 51, erosi tytärtensä Elsan ja Adan isästä, kun lapset olivat vielä pieniä. Tytär Elsa Forsberg oli kuusivuotias. Nyt Elsa, 23, on tuore sairaanhoitaja ja kätilö. Äiti ja tytär pohtivat suhdettaan ja eroperhettään uudessa Annassa

Nina ja tyttöjen isä Martti Forsberg ovat tuttuja jo lapsuudesta. He tutustuivat alun perin jo kymmenenvuotiaina ja kävivät koulua yhdessä. Erosta huolimatta Ninan ja Martin välit ovat edelleen hyvät. 

”Ajattelen, että ne hyvät piirteet ovat hänessä edelleen, vaikka emme ole yhdessä. Tuntuisi älyttömältä, etten olisi hänen kanssaan enää tekemisissä. Lapsiin liittyviä asioita on ihana pohtia juuri sen ihmisen kanssa, jonka lapsia he ovat”, Nina sanoo Annassa.

”Eikä tarvitse järjestää kaksia perhejuhlia, kun voi pitää yhteiset juhlat”, Elsa huomauttaa.

”Totta kai ihanteellista olisi, ettei tarvittaisi uusperheitä. Olisihan se ihanaa, jos elämä menisi niin, että olet yhden ihmisen kanssa ja rakennat hänen kanssaan elämän”, Nina pohtii jutussa.

”Olisihan se vähän tylsää!” Elsa lisää. Nina naurahtaa. 

”Me ihmiset kasvamme vuosien saatossa, emmekä välttämättä samaan suuntaan. En usko, että lapsille jäi mitään suurempia traumoja erosta. He ovat nähneet, että vanhempien suhde voi toimia näinkin”, Nina sanoo.

”Enemmän siitä jäisi traumoja, jos omat vanhemmat eivät olisi onnellisia. Jos joutuisi elämään tyytymättömyyden keskellä”, Elsa sanoo Annan jutussa. 

Nina asuu nykyään omakotitalossa Pohjois-Helsingissä uuden puolisonsa ja viidesluokkalaisen Vilho-poikansa kanssa. Samassa kodissa asustaa myös Mokka-koira. 

Lue myös Annan juttu: Nina Tapion tytär Elsa Forsberg opiskeli kätilöksi: ”Minulla on reilut 40 vauvaa”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Nina Tapion Elsa-tytär pohtii vanhempiensa eroa: ”Siitä jäisi traumoja, jos omat vanhemmat eivät olisi onnellisia”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.