Nostalgia Tilaajille

Tervetuloa aikamatkalle 1970-luvulle mustavalkotelevision, missikilpailujen ja lankapuhelimien ihmeelliseen maailmaan!

Millaista elämää elettiin 1970-luvulla?Kokosimme kiinnostavaa luettavaa ruokaan, kotiin, viihteeseen ja pukeutumiseen liittyen.

1970-luku oli yksinkertaisuuden aikaa. Ruoka oli simppeliä ja sitä kokattiin edullisista raaka-aineista. Arkisin syötiin perunoita ja kastiketta, keittoja sekä laatikoita. Ruokaa tehtiin jauhelihasta, makkaroista ja maksasta. Viikonloppuisin herkuteltiin porsaankyljyksillä ja kesällä savustetulla kalalla. Jotkut maistoivat ensimmäisten joukossa Suomeen rantautuneita maailman herkkuja pizzaa ja hampurilaisia. Lauantai-iltana saunan jälkeen saatiin limskat ja makkarakuppeja, uunilenkkiä tai pakasteranskalaisia.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tervetuloa aikamatkalle 1970-luvulle mustavalkotelevision, missikilpailujen ja lankapuhelimien ihmeelliseen maailmaan!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.