Ihmiset Tilaajille

Olen kaunis ja kelpaan! Hanna Kinnunen ja Aino-Kuutamo Uusitorppa ovat nyt armollisia itselleen

Radiojuontaja Hanna Kinnunen ja hänen ystävänsä Aino-Kuutamo Uusitorppa päättivät, että oman ulkomuodon ruoskiminen sai riittää.

Yli 200 kiloa. Niin paljon näyttelijä ja radiojuontaja Hanna Kinnunen ja hänen levy-yhtiössä työskentelevä ystävänsä Aino-Kuutamo Uusitorppa ovat laihduttaneet vuosien varrella yhteensä.

Muutama vuosi sitten he päättivät opetella suhtautumaan itseensä armollisemmin.

Miksi katsoisin itseäni jatkuvasti arvostelevasti, Hanna alkoi kysyä itseltään. Ja miksi antaisin palautteiden satuttaa? Nehän ovat vain joidenkin ihmisten mielipiteitä.

”Arvokas aika kannattaa viettää ihmisten kanssa, jotka haluavat sinulle hyvää. Siitä tulee hyvä olo, mikä näkyy läsnäolona, energiana ja myös ulkoisena hehkuna”, Hanna sanoo.

Aino-Kuutamo puolestaan totesi, ettei hän pidä turhasta valittamisesta. Jos hänellä ei ole hyvä olo omissa nahoissaan, hän tekee asialle jotakin. Mutta ne ajat saisivat nyt olla ohi, jolloin hän ruoski itseään.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.