Ihmiset

Seuraatko olympialaisia?

Pekingin olympiakisoja vietetään 8.-24.8. Aiotko liimautua television ääreen, matkustaa paikan päälle vai kenties boikotoida kisoja?

Jättimäiseen tapahtumaan osallistuu yli 10 000 urheilijaa ja kotikatsomoissa jännittävät miljoonat ihmiset ympäri maailman. Veikkaatko sinä Suomelle kisamenestystä?

Pekingin olympialaiset ovat herättäneet paljon arvostelua, protesteja ja boikotointia Kiinan ihmisoikeustilanteen vuoksi. Pitäisikö kisoja sinun mielestäsi boikotoida?

Lisätietoa olympialaisista:

Suomen Olympiakomitean Peking-sivut

Yleisradion olympiasivut

Suomen Amnestyn uutisia ihmisoikeustilanteesta Kiinassa

Kommentoi

Kommentoi juttua: Seuraatko olympialaisia?

Sauvakävely olympialajiksi

Pakko niitä on seurata, mutta vähän on paha maku suussa tällä kertaa. Politisoituminen JA kaupallisuus tökkäävät pahemman kerran tällaisella kukkahattuidealistilla.

Siru 58v.

Seuraan ilollamielin, otan jopa töistä vapaata!

En todellakaan katso!

Huumeveikkoja kaikki tyynni. Ja vielä valtioiden verovaroilla!
Minun puolesta radio ja tv vois vaikka hajota, niin saisi olla kisojen ajan rauhassa selostajien sylkiroiskeilta, kun ne kuitenkin taas innostuu yli äyräidensä.

Huiskula

En ole ikinä seurannut urheilua, enkä aio edelleenkään seurata. Paheksun, että joudun yhteiskuntaa ja mediaa rahoittaessani maksamaan urheilusta, niin kauan kuin kilpaurheilun osuus on täysin suhteetonta kulttuuriin ja jokamiehen urheiluun verrattuna.

Persikka

Seuraan varmaan joitain tiettyjä lajeja, miten sitten töiltä ehtii. Riippuu mihin aikaan päivästä lähetykset tulee.

Ann

Avajaiset ja urheilua jonkin verran. Lähetysajat ja työt vaikuttavat myös valintoihin. Urheilun seuraamista on himmentänyt vuosien myötä myös lukuisat asiat, eikä aina koe sitä voiton riemua.

Pettynyt

Boikotoin kisoja Kiinan valtion harjoittaman kansalaisten oikeuksien polkemisen vuoksi. Katson pakkolajit, mutta jurnutan.

Kiina petti kisavieraat ja olympialiikkeen lupaamalla kunnon kisat, mutta nyt nämä kuitenkin ovat kuin Berliini 1936.

ps

Seuraan jonkin verran suomalaisurheilijoiden saavutuksia. ja mitä urheiluun tulee, niin urheilu on reilua peliä, jota ei tule sotkea mihinkään politiikkaan….

Neitsyt vuosim. 49

Valitsin kesälomastani osan juuri kisojen aikaan ja samalla laitan marjat mehustumaan ja pakkaseen saan seurata kisoja paremmin kuin työssä ollessa.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.