Neulonta

Haussa villatakkiohje vauvalle? – katso 3 helppoa ohjetta

Neulo omalle pienokaiselle tai lahjaksi vauvan villatakki lämmittämään viileinä päivinä. Valitse kolmesta ohjeesta oma lempparisi!

Saatat pitää myös Fair Isle -tyyliin toteutetusta villapuseron ohjeesta. Pusero on ohutta shetlanninvillaa ja neulottu pääntieltä kohti helman kuvioraitaa.

Myös vauvan Touhu-nuttu ja -myssy neulotaan pehmeästä villalangasta. Jos haluat kirjavuutta neuleeseen, neulo kirjoneulejakku lapselle pehmeästä villasta ja silkistä.

Isompi lapsi saattaa tykätä ajattoman bambikuviolla koristellun raitajakun ohjeesta.

Lue myös: neulo lapselle kirjoneuleinen neule

Neulo vaalea villatakki merinovillasta

Takin kaikki kappaleet neulotaan ainaoikeinneuleisina, joten ohje on helppoakin helpompi neulomisen aloittelijalle. Samassa artikkelissa on ohjeet myös yhteensopivalle myssylle sekä bodylle, joten voit halutessasi tehdä koko setin!

Ohjeessa koot 0-4-vuotiaalle ja jakkuun käytetty lanka on 100 % merinovillaa.

Huom! Kiinnittäessäsi tupsuja, nyörejä, nappeja tai muuta vastaavaa, pidä huoli siitä, että osat ovat kunnolla kiinni neuleessa!

Jos pidät tästä ohjeesta, saatat myös pitää kauniin merinovillaisen helmineulejakun ohjeesta.

Ohje: Neulo koko setti vauvalle merinovillasta

Neulo vaalea villatakki merinovillasta

Pienokaiselle punainen villatakki

Perusjakku on muuten sileää neuletta, ainoastaan helmassa ja hihansuissa on nyppykerrokset. Ohjeeseen kuuluu myös yhteensopiva mekko, jonka yläosa on neulottu ja helmaosa on kangasta.

Neuletakki sopii loistavasti sekä juhlaan että arkeen. Voit tehdä takista juhlavamman ompelemalla siihen esimerkiksi puisia tai lasisia helmiä. Pidä kuitenkin huoli siitä, että osat ovat kunnolla kiinni neuletakissa.

Ohjeessa käytetty lanka on 75 % merinovillaa, 20 % silkkiä ja 5 % kashmiria. Koot 0-3-vuotiaalle.

Saatat tykätä myös roosan sävyisestä narsissikuvioisesta villatakin ohjeesta.

Ohje: neulo tytölle punainen jakku

Pienokaiselle punainen villatakki

Virkkaa vaaleanharmaa villatakki vauvalle

Tee omalle pienokaiselle tai lahjaksi vauvan asusetti, johon kuuluvat takki, myssy, tossut sekä lämmin peitto. Voit tehdä setistä yhteneväisen käyttämällä saman väristä lankaa kaikissa osissa!

Ohjeessa koot 0-12-vuotiaalle ja lankana on käytetty 100 % merinovillaa. Langan lisäksi tarvitset 3 nappia takkiin ja tossuihin silkkinauhaa. Takki on helppoa puolipylvästä, ja sen tekee nopeasti esimerkiksi lempi ohjelmaa katsoessa. Tee takki monessa eri värissä!

Villatakki viimeistellään levittämällä kappaleet alustalle mittoihinsa, kostuttamalla ja antamalla kuivua.

Myös Klassikko -vauvan asuun kuuluu soma villatakki ja lämmin pipo. Katso lisää vauvan nuttuohjeita Kotilieden neljän ohjeen koosteesta!

Ohje: vaaleanharmaa villatakki vauvalle

Harmaa villatakki vauvalle

Kommentoi

Kommentoi juttua: Haussa villatakkiohje vauvalle? – katso 3 helppoa ohjetta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.