Neulonta

Neulehuivi x 3 – valitse kaunein ja viimeistele asusi

Huivilla ei voi asustaa väärin! Kauniin huivin avulla herätät arkisen asun eloon helposti ja vähällä vaivalla.

Alkusyksyn kauneimmat huivit neulotaaan pehmeistä ja laadukkaista langoista. Neulehuivi lämmittää ja tuo asuun ryhtiä sekä väriä.

Lue myösNeulo tyylikäs hartiahuivi, joka sopii moneen

Upea chilinpunainen kierretty neulehuivi

Virkkausmalleistaan tunnettu Molla Mills suunnitteli muodikkaan asusteen helpolla ohjeella! Tämä huivi lämmittää hartioita ja samalla näyttää tyylikkäältä. Huivin juju on etuosan kierrekohdassa, joka luodaan helposti kiertämällä huivi itsensä ympäri, ennen kuin huivin päät yhdistetään.

Huivia voi pitää ajankohdasta riippumatta ja sen voi yhdistää esimerkiksi arkisen mekon kanssa. Ilmojen kylmetessä huivin alle voi pukea pitkähihaisen paidan. Koristele huivi lopuksi kauniilla rintakorulla.

Huivin pituus on 110 cm ja korkeus 38 cm. Huivi on tehty kaksinkertaisella langalla käyttäen Lamana Nazca -lankaa, joka on 40 % alpakkaa, 40 % merinovillaa ja 20 % polyamidia. Toisena lankana on käytetty Lamana Cusi -lankaa, joka on 100 % alpakkaa.

Upea chilinpunainen kierretty huivi

Ohje: Upea chilinpunainen kierretty huivi

Reikärivein koristeltu harmaa Hanna-huivi

Ohuehkosta ylellisestä langasta neulottu huivi on asuste, jolle on käyttöä suomalaisoloissa ympäri vuoden. Jos pidät tästä ohjeesta, kannattaa myös kurkistaa brittityylisen kolmiohuivin ohjeeseen.

Yksinkertaisin reikärivein rytmitetyn huivin korkeutta lisätään lyhennetyin kerroksin. Huivi kaareutuu luonnollisesti ja asettuu kaulalle tai hartioille mukavasti. Ylellisestä käsinvärjätystä langasta tehty Hanna-huivi kestää jokapäiväistä käyttöä siistinä ja nyppyyntymättä, kallis lanka ei ole hukkasijoitus.

Yhdistä kauniiseen kuvioituun mekkoon tai ihan vain arkisiin farkkuihin ja pitkähihaiseen paitaan.

Ohjeessa käytetty lanka on Hedgehog Skinny Singles -lankaa, 100 % merinovillaa.

Reikärivein koristeltu Hanna-huivi

Ohje: Reikärivein koristeltu Hanna-huivi

Neulo Kotilieden ohjeella huiviin kauniisti sopiva vaaleanpunainen pitsineulebaskeri.

Palmikkokuvioinen neulehuivi sopii asuun kuin asuun

Tyylikkään harmaa huivi palmikoilla ja kohoraidoilla

Palmikkokuvioinen, tyylikäs kolmiohuivi sointuu kauniisti syksyn tumman värimaailman kanssa. Huivi lämmittää koleana syyspäivänä ja tekee esimerkiksi neulemekosta tai -puserosta kauniin viimeistellyn.

Kolmiohuivin reunaan neulotaan kapea palmikko ja kohoraidoitusta, joka tehdään vuorottelemalla sileää nurjaa ja sileää oikeaa neuletta. Muuten huivi neulotaan ainaoikealla poikittain kärjestä kärkeen ja silmukoita lisätään ja kavennetaan sen reunassa.

Ohje:  Palmikkokuvioinen kolmiohuivi 

 

Lue myös:  Jos kaipaat juhliin sopivaa huivia, kokeile silkin ja kidmohairin yhdistelmää.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Neulehuivi x 3 – valitse kaunein ja viimeistele asusi

Susanna Tarvonen

Kaunein huivi on ehdottomasti palmikkokuvioinen kolmiohuivi!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.