Neulonta

Vastustamattoman pehmeät ja pörröiset ranteenlämmittimet ja tuubihuivi – ota ohje talteen!

Konjakki-tuubihuivi ja -ranteenlämmittimet valmistuvat pörröisestä ja pehmeästä alpakkalangasta nopeasti ja lämmittävät varmasti.

Pörröinen alpakkalanka tekee tuubihuivista ja ranteenlämmittimistä vastustamattoman pehmeitä. Katso tuubihuivin ja ranteenlämmittimien ohjeet ja ilahduta ystävää tai itseäsi kauniinvärisillä asusteilla.

Suunnittelija: Anneli Sarsila-Westerlund / Tekstiiliteollisuus Oy Koko: S Lanka: Teetee cacao (89 % alpakka, 11% polyamidi, 100 g = n. 500 m ) Langan menekki: 140 g Väri: Konjakki

Tuubihuivi

Pehmeä ja pörröinen tuubihuivi pitää lämpimänä

Puikot: Nro 6 tai käsialan mukaan. Tiheys: Kaksinkertaisella Cacao-langalla 13 s ja 23 krs = 10 cm

Tee näin: Luo kaksinkertaisella cacao-langalla 100 s pyöröpuikolle nro. 6. Neulo ensimmäinen krs avoimena oikein jottei (silmukat) työ mene kierteelle. Aloita sitten pyöröneule, neulo silmukat oikein, tee löysää neuletta. Neulo kunnes neule on mielestäsi sopivan pituinen, esim. 60 cm. Päättele silmukat löysästi, katkaise ja päättele langat.

Ranteenlämmittimet

Pehmeät ja pörröiset ranteenlämmittimet

Puikot: Nro 4 tai käsialan mukaan Tiheys: 14 s ja 20 krs = 10 cm

Tee näin: Luo 27 s. ja jaa silmukat neljälle puikolle. Neulo sileää oikeaa kunnes työn pituus on 27 cm. Päätä kerroksen ensimmäisen puikon alusta 3 s. ja neulo kerros loppuun, luo sitten silmukat takaisin seuraavalla kerroksella. Tee neuletta vielä 5 cm peukaloaukosta mitattuna. Päättele silmukat, katkaise ja päättele lanka. Tee toinen ranneke peilikuvaksi.

Lanka- ja ohjetiedustelut: www.tekstiiliteollisuus.fi, puh. 019 529 2100.

Lisää neuleohjeita

Rannekkeet naiselle Myssy naiselle Pyöröhuivi naiselle Kirjoneulelapaset naiselle

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vastustamattoman pehmeät ja pörröiset ranteenlämmittimet ja tuubihuivi – ota ohje talteen!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.